Yuka soğanı avize çiçeği yucca filamentosa

FIYAT
:
8,10 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 0,76 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
YUKA
Seçenekler
Seçenekler

beyaz çiçekli avize çiçeği yukka çiçeği
adem iğnesi

yucca filamentosa l.

dış mekan bitkisi
dona dayanıklı beyaz çiçekli

Palmiye benzeri görünümü ile tropik esintileri bahçenize taşırken dona dayanıklı olması sebebi ile kolaylıkla dış mekanda yetiştirilebilir. Avize çiçeği adını Temmuz - Kasım ayları bitkiyi süsleyen beyaz avize benzeri çiçek tacından alır. Çiçeklenme dönemi haricinde yaz kış olan bitkinin çıplak kökleri üretim için Mart- Mayıs ayları arasında toprakla buluşmalıdır.

Dikkat: Bu ürün ön siparişli ürün olabilir. Dağıtım tarihleri ve daha fazla bilgi için lütfentıklayınız.

Soğanı dikimi

Yumru kökün bu sezon sürecek olan yeni sürgün gözü yukarı gelecek şekilde, önceden hazırlanıp havalandırılmış, geçirgen toprak çukuruna 10 -12 cm derine dikilir. İlk sulaması yapılır.

Bakımı ve istekleri

İlk yıl bakım isteyen bir bitkidir. Ancak yerleştikten ve yerini bulduktan sonra neredeyse hiç bakım istemeden gelişir, çiçeklenir.  Saksı dikimlerinde saksı derin ve toprağı geçirgen olmalı, saksıda tıkanmalar yaşanmamalıdır. Her kök arası dikim en az 60 cm olmalıdır. Saksı bitkilerinde kış aylarında saksı dondan korunmalı gerekirse iç mekana alınmalıdır. Yuka nın ışık isteği oldukça yüksektir. Gün boyu güneşi doğrudan görebileceği alanlarda sağlıklı gelişir.

Nerede yetiştirmeye uygun?

Merkez  ve duvar yanı alanlara dikime uygundur. Bol güneş alan aydınlık dış mekan yetiştiriciliğine uygun.

Çiçek soğanlarının kargosu ve dağıtım takvimi

Çiçek soğanlarının dağıtımı toprağa dikim tarihlerine göre yapılmaktadır. Çiçek soğanlarını satın alırken mutlaka  "Ön Siparişli Ürünler " sayfamızı inceleyiniz.

Ön siparişli ürünler sayfamızda satın aldığınız çiçek soğanının size ne gün kargolanacağı yazılmıştır. Her sezon belli tarihler arasında dağıtım yapıldığından, satın aldığınız soğanlar size sadece o dağıtım tarihleri arasında kargolanacaktır. Dağıtım tarihlerine göre soğanlar gruplara ayrılmıştır.

Daha detaylı bilgi edinmek için Ön siparişli ürünler sayfamıza aşağıdaki resme tıklayarak ulaşabilirsiniz.

ön siparişli ürünler

SİZ HALA ÇİÇEK SOĞANLARINIZI YAPI MARKETTEN Mİ ALIYORSUNUZ?

Zengarden çiçek soğanları piyasada bulabileceğiniz en iri boy çiçek soğanlarıdır. İri soğan daha çok çiçek, daha güçlü bitki ve takip eden sezon daha çok ve iri yavru soğan demektir.

Zengarden çiçek soğanları doğrudan soğuk hava depomuzdan kapınıza kargolanmaktadır. Raflarda uygun olmayan şartlarda beklemezler, soğana zarar verecek şekilde defalarca ellenmezler. Hepsi adına doğrudur ve fotoğraftaki çiçekleri açarlar, tanıtılan özellikleri sergilerler. Üstelik yapı market fiyatından çok daha uygun bir fiyata kapınıza teslim edilerek.

Satışta olan tüm tohumların çimlenme testi yapılmış ve taze olarak paketlenmiştir.   
Tohumla birlikte size ücretsiz olarak ayrıntılı Türkçe yetiştirme ve detaylı tohumdan çimlendirme bilgileri gönderilecektir. Her alışveriş, derlediğimiz hediye tohumlar ilave edilmiş ve zarar görmeyecekleri şekilde paketlenmiş olarak adresinize kargolanır.
Satın aldığınız ürünlerin detaylı kargo bilgileri için lütfen *KARGO * sayfamızı ziyaret ediniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Yuka soğanı avize çiçeği yucca filamentosa Palmiye benzeri görünümü ile tropik esintileri bahçenize taşırken dona dayanıklı olması sebebi ile kolaylıkla dış mekanda yetiştirilebilir. YUKA
Yuka soğanı avize çiçeği yucca filamentosa

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.