Uzakdoğu baharlı salata tohum karışımı

FIYAT
:
59,26 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 6,31 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
204 V

ZENGARDEN
EV BAHÇECİLİĞİNE UYGUN
ORİJİNAL SALATA TOHUMLARI KARIŞIMLARI
UZAKDOĞU SALATASI

UZAKDOĞU SALATA KARIŞIMI
bir pakette ort. 150 tohum

BU KARIŞIMDA BULUNAN TOHUMLAR
YEŞİL MİBUNA

YEŞİL MİZUNA

HARDAL OTU

KIRMIZI GARNET
HARDAL OTU
BEYAZ SAPLI BEBEK PAK CHOI BEBEK YAPRAK TATSOI
   
  KIRMIZI MİNİ YAPRAK PAZI  

Genel:
Zengarden Dünya salatalarını önce bahçenize sonra sofranıza taşıyor. Bu muhteşem karışımlar rakipsiz. Avrupa ve Amerika'da çok popüler olan salata karışım tohumları, birbiri ile aynı dönemde yeşeren, aynı günlerde hasat yapmanıza imkan sağlayan ,özenle tek tek seçilmiş tohumlardan oluşuyor.

Her bir karışım kendine has yeşillikleri içinde barındırıyor. Bu sezon Zengarden'dan beğeninize tam 7 çeşit karışım sunulmakta. Her karışım , Yöresel Adıyla anılmakta ve Yöresel salataların yeşilliklerini yeşitirmenize olanak veren tohumlardan oluşmakta.

ZenÖneri: Salata karışımlarını yetiştirirken şu hataları yapmayın. Yeterince ışık almayan bir ortamda sebze yetiştirmek ne yazık ki imkansızdır. Doğal tdı, kokusu ve lezzetini gün ışığı verir. Aynı şekilde bu gerçek tad ve lezzeti almak istiyorsanız bahçe toprağında ya da bahçe toprağı doldurulmuş geniş saksılarda üretim yapın. Yapı marketlerden alınan torflarla sebze yetiştirebilirsiniz ancak toprakta yetişen bir sebzenin tadını almanız mümkün değildir. Yetiştirme esnasında , öncesi ve sonrasında toprağınızı havalandırın ve sadece organik gübre kullanın. Fesleğen ve Nane fideleyip bunları yetiştirdiğiniz sebzelerin arasına ekin. Emin olun hiçbirini rahatsız etmeden birlikte gelişeceklerdir. Bu bitkilerin yaydığı koku sizi yaprak bitlerinden ve daha pek çok zararlıdan koruyacaktır. Bu sayede sebzelerinizi ilaçlamaya gerek kalmadan, ilaçsız, hormonsuz, sağlıklı yeşillikler yetiştirebilir ,yıl boyu keyfini çıkartabilirsiniz.

Çimlenme   : Kolay 7-15 gün
Hasat     : 28 günden itibaren bereketli hasat
Bakım        : Kolay
Ekim          : Yıl boyu kapalı sera ortamında, Bahar - Yaz - Sonbahar Başında dış mekanda ekimi yapılabilir. Her hasat 4 kereye kadar ürün verirken, her paketten çıkan tohumlardan defalarca ekim yapılabilir.
İdeal         : Zen salata karışımlarında göbek marullar, Karalahanalar, hasat döneminde 40-50 cm uzayan tarla ve bostan tipi yeşillikler BULUNMAZ.
Tüm karışımlar Ev bahçeciliği için özenle , tek tek seçilen Mini yaprak yeşillik ve Mini yaprak sebzelerden oluşur. Her karışım, Dünya'da satılan adıyla , Yöresel salatalarda kullanılan yeşilliklerin tohumlardan oluşur.
28 günde hasat imkanı veren bu tohum karışımları, gün boyu güneş alan teraslarda, ışık alan küçük bahçelerde üretmeye uygundur. Karışımlar Zengarden'da satılan, fesleğen, Hardal otu, Uzak doğu yeşillikleri, Minik yapraklı Babyleaf baharlar tohumlarıda eklenerek zenginleştirilebilir.İki farklı karışımın aynı saksıya ekilmesi önerilmez. Yerel hizmet veren küçük işletmeler kendi yeşilliklerini yetiştirme amacı ile üretim alanlarında küçük çaplı üretim yapabilirler.

Tohumların çimlenme testi yapılmış, taze olarak paketlenmiştir.

Tüm ayrıntılı Türkçe yetiştirme ve doğru tohumdan çimlendirme bilgileri, tohumla birlikte alıcıya gönderilecektir. Her alışveriş, derlediğimiz hediye tohumlar ilave edilmiş ve zarar görmeyecekleri şekilde paketlenmiş olarak adresinize kargolanır. Birden fazla alışveriş yaptığınızda bu alışverişler, tek bir pakette toplanarak Kargo masraflarından tasarruf etmeniz sağlanır. Tüm kargolar tarafımızdan ücretsiz olarak sigortalanır.

 


UYGULAMA RESİMLERİ

 


 

 

Ekim zamanı : Her mevsim, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık
Yetiştirme yeri : Saksı, Bahçe, Pencere önü
Özelliklerine göre : Saksı tipi, Saksıda da yetişen, Erkenci, Geleneksel tohum
Türüne göre : Sebze
Hasat sezonu : İlkbaharda hasat, Yaz aylarında hasat, Sonbaharda hasat, Kış aylarında hasat, Dört mevsim hasat
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Uzakdoğu baharlı salata tohum karışımı Salata karışım tohum çeşitleri satışı, dikim, ekim, bakım, üretim bilgisi uygun fiyat, hızlı kargo, kapıya teslim Türkiyenin en büyük lider fidanlığı Zengarden 204 V
Uzakdoğu baharlı salata tohum karışımı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.