Swiss chard bright lights Pazı tohumu 8 farklı renk atalık

40-50 cm boylanma yapan sap ve yaprak damarları farklı renk alan pazı.Hadi bu bahar sadece çiçeklerle değil, sebzelerinizle de bahçenizi renklendirin. Heyecan verici renkleri ile -Parlak Renkler - varyetesi, diğer yeşil pazı türleri kadar vitaminli ve oldukça da lezzetli. Bu sezon hasadını alacağınız muhtemel renkler:Kırmızı, Beyaz, Pembe, Mor, Yeşil, Altın Sarı, Turuncu, Sarı.Tadı damakta iz bırakacak kadar lezzetli olan Pazı ile hem gözünüzün önünde ilaçsız, hormonsuz sebzenizi yetiştirin
FIYAT
:
60,97 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 5,74 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
913 V
Kategori
Pazı tohumu
renkli pazı
8 farklı renk ve ara renkler
beta vulgaris
swiss chard - bright lights
gönderilecek ürün
paketteki tohum adedi: ort. 40 tohum
fidesi fidanı

40-50 cm boylanma yapan sap ve yaprak damarları farklı renk alan pazı.
Hadi bu bahar sadece çiçeklerle değil, sebzelerinizle de bahçenizi renklendirin. Heyecan verici renkleri ile -Parlak Renkler - varyetesi, diğer yeşil pazı türleri kadar vitaminli ve oldukçada lezzetli. Bu sezon hasadını alacağınız muhtemel renkler:
Kırmızı, Beyaz, Pembe, Mor, Yeşil, Altın Sarı, Turuncu, Sarı.
Tadı damakta iz bırakacak kadar lezzetli olan Pazı ile hem gözünüzün önünde ilaçsız, hormonsuz sebzenizi yetiştirecek hem de bahçenize renk katacaksınız.
Zengarden tohumları adına doğru yani fotoğraftaki Pazı varyetesinin tohumları. Her zamanki gibi çok taze ve çimlenmek için toprağa değmeyi bekleyen tohumlar. Her fide arası 30 cm bırakacağınızı ve Parlak Işıklar renkli Pazıların ortalama 40-50 cm boylanacağınız düşünerek ekim tarhınızda yer açın.
 
Dikim Yeri: Dikim Yeri: Küçük bahçe ve geniş konteyner saksılarda yetiştirmeye uygundur.
Ömrü: Çok yıllık kalıcı
Ekim: Nisan başından başlayarak - Temmuz sonuna kadar ekimi yapılır. Hasat yaz ortasından başlayarak sonbahar sonlarına dek yapılabilir. İlk kışını geçiren bitkiler şaşılacak derecede erkenci olup, bahar başında hasat imkanı sağlar.
Çimlenme: Doğrudan kalıcı yerlerine toprağa ekin. Önceden havalandırdığınız, organik maddece zengin verimli, nemli bahçe toprağı yüzeyine tohumları ekip, üzerlerini ince bir tabaka elenmiş bahçe toprağı ile örtüp sulayın. Asla fazla derine gömmeyin. Ekim işlemi Nisan başından Ağustos sonuna dek yapılabilir. Tohumları ekerken sıra halinde ekim yapın. Her sıranın arasında 30 cm bırakmanız bitkinin sağlıklı gelişmesine olanak tanıyacaktır. Çimlenmeden sonra bir birine yakın çimlenen filizler, her fidenin arasında 20 cm kalacak şekilde seyreltilerek, başka yere alınır.
Bahar başında ekilenler yaz aylarında yaz ortasından sonuna dek ekilenler sonbahar aylarında tüketilir. Ortalama hasat süresi tohum ekiminden sonra 60 gündür.
Bakım: Sezon boyunca düzenli sulayın. Hasat zamanı her seferinde tek kökten süren birkaç yaprağı toplayarak, bitki üzerinde yaprak bırakarak hasat yapın. Tek köke yüklenmek yerine düzenli, her kökten bir kaç yaprak şeklinde hasat yapın.
İdeal: Tek bir bitkiden tüm yaprakları toplamak yerine, her bitkiden birkaç yaprak alarak olgun yapraklar alt yapraklar önce alınmak sureti ile toplanır.
Diğer: Bitki atalık tür olduğundan tohumu alınarak nesli devam ettirilebilir. Alınan tohumdan her yıl aynı kalitede bitki yetiştirebilirsiniz. Meyveden aldığınız tohumları oda sıcaklığında, nem, rutubet, ışık almayan serince bir çekmece içinde saklayınız.
Yetiştirme yeri : Bahçe
Özelliklerine göre : Saksıda da yetişen, Dekoratif, Geleneksel tohum
Türüne göre : Sebze
Hasat sezonu : İlkbaharda hasat, Yaz aylarında hasat, Sonbaharda hasat, Kış aylarında hasat, Dört mevsim hasat
Çok verimli
Tohumlar kolayca çimlendi ve bitki hızla büyüdü. Kesintisiz olarak yeni yapraklar veriyor. Renkleri harika. Tadı çok güzel. Soğuğa da dayanıklı. Tavsiye ederim.
BENGU KIRKIZ ERGUVEN | 05/01/2024
Ölmüyor
Kar, kış don farketmiyor hakikaten sapları bu renklerde. Arsızın teki. Herkeze tavsiye ederim. 2011 de ektim 2012 Martta hala aynı yerde nispet yapar gibi diğer bitkilere buradayım yaşıyorum diyor. Görsel olarakta dikkat çekici herkez bu ne diye soruyor.
canan numan | 23/03/2012
Çok verimli
Geçen sene ektim sürekli yaprak verdi. Kırmızı saplılar daha geç oluyor ve daha az çıktı sanırım daha nazlı ama beyaz saplısının büyüme hızı inanılmaz. Hakikaten sarı turuncu saplılarda çıktı görüntü çok hoş bu sene gene ekerek çoğaltacağım Tavsiye ederim.
canan numan | 07/03/2012
Swiss chard bright lights Pazı tohumu 8 farklı renk atalık Pazı tohum çeşitleri satışı hızlı kargo kredi kartına taksit ile güvenilir bahçecilik online alışveriş ile satın al 913 V
Swiss chard bright lights Pazı tohumu 8 farklı renk atalık

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.