Organik toz kompost gübre 2 litre ince elek toz halde yanmış doğal çiftlik gübresi

FIYAT
:
92,18 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 8,68 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
Kompost-Gübre

Organik toz kompost gübre

ısıl işlemden sonra öğütülerek toz hale getirilmiş
elenmiş çiftlik gübresi

İSTER TOPRAĞA KARIŞTIRIN
İSTER YÜZEYE SERPİN
YAVAŞ YAVAŞ ERİR
%100 ORGANİK 
Hiçbir zararlı kimyasal içermez
%100 STERİL 
 Hiçbir hastalık ve yabancı ot barındırmaz
KOKUSUZ

Kimyasalları bahçesine sokmak istemeyenler.

Bitkisini , sebze ve meyvesini doğal yollardan yetiştirmek isteyenler.

Çiçek saksılarına bir kez gübreleme yapıp, zaman içinde yavaş yavaş eriyerek, bitkinin her daim sağlıklı kalmasını isteyenlere çözüm.

Tamamen organik malzemenin 120 °C den geçirilerek, daha sonra toprakta, suyla yavaş yavaş çözülecek şekilde elenmesi ile elde edilmiş % 100  organik kompost gübredir. İçinde insan sağlığına zararlı hiçbir kimyasal madde barındırmaz, tamamen organik malzemeden üretilmiştir. Biolojik fermantasyona tabi tutulmuş, içinde hiçbir hastalık ve yabancı ot ihtiva etmez.

Çok ekonomiktir. 200 gr. 1 metre kare alanı gübrelemeye yeter. Su tutuşu yüksek olan madde , sulama giderlerinizde tasarruf sağlar, toprağın hemen kurumasını engeller.

Toprakta bitki gelişimini sağlayan yararlı bakteri oluşumunu sağlar, kök gelişimini destekler.Toprak ph ını düzenlemede yardımcı olur.

En güzeli toprakta yavaş yavaş erir , ki bu sayede bitki tüm mevsim boyunca ihtiyacı olan besin ve mineralleri sağlayabilir. Dengeli ve sağlıklı büyür.

İnce elekten geçmiş olan malzeme toprağa kolaylıkla karışır. Isıl işlemden geçtiği için ağır organik gübre kokusu olmaz. Temiz bir malzemedir.

Yine satışta olan ORGANİK LEONARDİT - SÜPER HUMUS  ürünü ile birlikte kullanıldığında gerçek bir mucize yaratır. Toprağın içinde kullanılmaz halde olan, ancak bitkilerin ihtiyaç duyduğu Fosfor, potasyum gibi besin elementlerini çözerek, bitkinin kullanacağı şekle getirir. Bu sayede sadece gübre olarak kalmaz, aynı zamanda toprağa daha önce karışmış tüm gübreleri aktif hale getirerek bitkiye çifte besin sağlar.

KARŞILAŞTIRIN: Piyasada satılan renkli, kimyasal, çubuk şeklinde ,çoğu kez değerli bitkilerinizin köklerini yakan kimyasal gübrelerle karşılaştırıldığında 20 kat daha ekonomiktir. Sadece 2 tepeleme yemek kaşığı gübre , büyük bir saksının toprağını gübrelemeye yeterlidir. %100 organik olduğu içinde , bitkiyi doğrudan gübreye dahi ekseniz , köklerini yakmaz ,bitkiye zarar vermez. Kokusuz olduğundan rahatlıkla kapalı mekanda, ev içinde kullanılabilir. Bitkinin gelişme dönemi olan bu aylarda azor ihtiyacını karşılayarak sezona hazırlar ve yıl boyu sağlıklı kalmasına olanak verir.

Satışta olan tüm ürünler taşıma sırasında hasar görmeyecekleri şekilde paketlenerek Türkiye geneline kargolanmaktadır.   
Tohumla birlikte size ücretsiz olarak ayrıntılı Türkçe yetiştirme ve detaylı tohumdan çimlendirme bilgileri gönderilecektir. Her alışveriş, derlediğimiz hediye tohumlar ilave edilmiş ve zarar görmeyecekleri şekilde paketlenmiş olarak adresinize kargolanır.
Satın aldığınız ürünlerin detaylı kargo bilgileri için lütfen *KARGO * sayfamızı ziyaret ediniz.
kargo
yeni
gübrem geldi bitkilerime kullandım, çok memnunum.
bahadır dinçer | 24/03/2017
Çok iyi
Ürünü bir ay önce aldım, bakımsız kalan bitkilerime takviye için, bitkilerimde belirgin olarak iyileşme, yapraklarında çoğalma ve bazılarında da çiçeklenme gördüm.
Nursel Baş | 23/01/2012
Organik toz kompost gübre 2 litre ince elek toz halde yanmış doğal çiftlik gübresi tüm gübre çeşitlerini bulabileceğiniz online satış sitesi www.zengardentr.com Kompost-Gübre
Organik toz kompost gübre 2 litre ince elek toz halde yanmış doğal çiftlik gübresi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.