Compo ortanca renklendirici - mavi ortanca elde etmek için 800 gr.

FIYAT
:
589,40 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 55,50 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
compo ortanca renklendirici 800gr
Kategori

Compo®
ortanca renklendiricili ortanca gübresi 800 gr.
cennet mavisi ortancalar için

compo sana toprak gübre saksı

Compo Sana® Türkiye'ye geneli satış ve dağıtım yetkili bayi Zengarden® Ev ve Bahçe

ACRenklendiricili ortanca gübresi

Doğada mavi ortanca yok. Biliyoruz size var olduğunu söylediler hatta gözlerinizle gördünüz. İşte sırrı Compo ortanca mavileştiren renklendiricili gübre.

Sadece cennet mavisi ortanca çiçekleri ile bezemez aynı zamanda bitkinizi kökten besleyerek, daha koyu ve yeşil yaprakları, daha iri ve sayıca bol top top çiçekleri de garantiler.

İçeriğindeki diğer ortanca gübrelerinde olmayan kükürt sayesinde 4 dörtlük bir bakım yapar ve ortancanız hastalıklara karşıda daha dayanıklı olur. Daha kalın ve sağlam sürgünler verir ve sürgün üstündeki çiçek tomurcuklarını dökmez. İçeriğindeki azot sağlam hücre yapısını destekler.

Artık ortancalarınıza mevsimlik çiçekler olarak bakmayın. Doğru bakım ve Compo gübre sayesinde gelecek sezon daha bol çiçek alın. Konu komşuya ortancanızın gerçekten mavi olduğunu söyleyip sırrınızı paylaşıp paylaşmamak ise tamamen size kalmış, ortancanızın bakımı ise Compo'ya.

İçerik: 0.5% Cu, 5% Fe, 0.65% Mn and 0.5% Zn

Dozaj: Paketin içinden çıkan ölçü kaşığı ile ortanca renklendiriciden alın. 2 litre suda iyice eritin. Ortancanızın saksısına karışımı dökmeden önce ortancanızı sulayın. Sulamanın hemen ardından hazırladığınız karışımı saksıya dökün.

Uygulama zamanı: İlk uygulamalara Mart ayından itibaren başlayın ve her 14 güünde bir sulama suyundan hemen sonra verin. Yılda 10 uygulamadan fazla yapmayın. Uygulamayı çiçekleri geçinceye dek devem ettirin. Kış aylarında uyku dönemleri olduğundan gübreleme yapmayın.

Çiçeklerinizin daha bol çiçeklenmesini istiyorsanız diğer gübre ürünlerimizi mutlaka inceleyiniz.

Compo ® ürünleri farklıdır. Bitkilerine gözü gibi bakan, sağlıklı ve bol çiçeklenen bitkiler yetiştirmek isteyenler için geliştirilmiş, en üst kalitede ürünleridir.

magnezyum sülfat çam tuzu

Satışta olan tüm ürünler taşıma sırasında hasar görmeyecekleri şekilde paketlenerek Türkiye geneline kargolanmaktadır.   
kargo
Satın aldığınız ürünlerin detaylı kargo bilgileri için lütfen *KARGO * sayfamızı ziyaret ediniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Compo ortanca renklendirici - mavi ortanca elde etmek için 800 gr. Mavi ortancanın sırrı ortanca mavileştiren renklendiricili gübre. Compo toprak ve gübre ürün çeşitleri uygun fiyat internet satış sipariş www.zengardentr.com compo ortanca renklendirici 800gr
Compo ortanca renklendirici - mavi ortanca elde etmek için 800 gr.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.