Çikolatalı nane fidesi mentha piperita chocolate mint

FIYAT
:
39,51 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 3,72 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
nane-2
Kategori
Seçenekler
Seçenekler
Çikolata kokulu nane fidesi
yayılıcı ve sarkan varyete
mentha X piperita chocolate mint
gönderilecek ürün
seçeneklerden seçiniz
fidesi fidanı

Lüks otellerin şeflerinin kullandığı, naneli çikolata kokan bir naneyi evinizde yetiştirmeye var mısınız? Oldukça değerli ve Türkiye de ilk kez Zengarden tarafından piyasaya sürülen bu nane türü hem görenleri şaşırtacak hem de artık vazgeçemeyeceğiniz baharatlarınızdan biri olacak.

İster tatlılarda, ister limonatanızda, ister taze olarak salatalarda hatta dilerseniz sıcak çayınızda kullanın. Üstelik sadece yemek için tüketmenizde gerekmez. Bırakın etrafına çikolata kokusu yaysın ve bulunduğu ortamı büyüleyici ferahlatan kokusu ile doldursun.

Çikolata kokulu nane; çok yıllık kalıcı bir nane türüdür. Ülkemiz genelinde yetiştirilmeye uygun olup soğuklara dayanıklıdır. Kolaylıkla saksıda ve bahçede yetiştirilebilir. Nemli ve verimli toprakta hızlı gelişir. Üstelik sarkan sepetlerinizde de yetişip çiçeklenir. Çiçekleri lavanta pembesi ve küresel toplar halinde açar.

Dikim Yeri: Yarı gölge ya da güneşli
Toprak: Su tutumu yüksek
Büyüme Hızı: Hızlı
Çiçeklenme Dönemi: Bahar ve Yaz
Bitkinin Maks. Eni: +40 cm
Bitkinin Maks. Boyu: 20-30 cm
Dona Dayanıklılık: Dayanıklı
İklim Kuşağı: 4-10
Ömrü: Çok yıllık
Dikim: Nane yetiştirmesi en kolay bitkilerden biridir. Kısa sürede güneşli ya da yarı gölge, nemli verimli topraklara kök atıp yeni ortamlarına alışıverirler. Pek çok yetiştirici nane yetiştirirken hiç zorlanmaz.

Nane ailesinin istisnasız tüm türleri taze olarak tüketildiklerinde en yüksek faydayı sağlarlar. Aromatik, şifalı ve lezzetli tadı ile vazgeçilmez bir mutfak baharatıdır. Buna rağmen kolaylıkla kurutulabilir hatta dondurularak yeniden kullanılmak üzere saklanabilir.
Bakım: Naneleri şifalı ot olarak kullanmak istiyorsanız güneşi bol bir alanda ancak sularını eksik etmeden yetiştirin. Bol güneş gören naneler, daha yoğun uçucu şifalı yağları barındıracaklardır.

Tek bir saksı dolusu sağlıklı gelişmiş nane bir ailenin tüm yıl boyunca nane ihtiyacını fazlası ile karşılayabilecek kadar verimlidir. Satışlarımızda tohumu ya da fidesi bulunan Dünya nanelerini mutlaka yetiştirin ve nanenin şifalı dünyasına adım atın.
İdeal: Saksıda ve bahçede kolaylıkla yetişirler.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Çikolatalı nane fidesi mentha piperita chocolate mint Aromatik ithal nane fideleri satışı. Portakallı nane, çikolatalı nane, limonlu nane, zencefilli nane fidesi nane-2
Çikolatalı nane fidesi mentha piperita chocolate mint

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.