Bonsai toprağı 5 litre özel yavaş yarayışlı gübreli karışım

FIYAT
:
125,30 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 11,80 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
BONSAİ-TOPRAK 5 LT
Kategori

Bonsai toprağı

üretim ve yetiştirmede kullandığımız özel karışım

5 litre

Bonsai toprağı  

Olabilecek en iyi malzemeleri eledik, en iyi oranlarda bir araya getirdik. Sonuç mükemmel drenaj, A+ nem ve toprağa verilen mineral ve vitaminleri tutma. Kök gelişimini destekleyici ve kök çürümelerinin oluşmasına izin vermeyen , nefes alan yapıda , en aranan tüm Bonsai toprak geliştiricileri bir arada.

Bonsai Yetiştirenler İçin Özel olarak bir araya getirilmiş karışım, hem yeni başlayanlar hem de toprak değişim vakti gelenler için güvenilir, üstelikte ihtiyaç duyulan miktara yönelik azalan fiyatı ile de ekonomik. 

Toprak Karışım İçeriği :

9-14 aylık akıllı microgranül gübre:

9-14 ay boyunca bitkinin NPK ve mikro element ihtiyacını karşılar. Sulama suyu ile akıp gitmediğinden toprak içinde kökleri beslemeye devam eder. Bulunan ortam ısısı ve nem miktarından mevsimleri tahmin eder ve buna bağlı olarak bitkiye ihtiyacı olan besinleri ihtiyacı olan aylarda toprağa salarak düzenli ve kesin bir gübreleme sağlar.

Ponza + Volkanik Lav taşları:

Mükemmel drenaj, estetik görünüm, binlerce hava tüneli ile toprağı 7/24 oksijenli tutma. Acı kahveden Kızıla dönen rengiyle gözdolduran görüntü.

Torf + cocopeat + humus

Köklerin rahatça gelişeceği, toprağa katılan gübre, mineral ve destekleyicileri emen ve zamanla toprağa salan yapı.

Vermikülit:

Perlite oranla renk kalitesi nedeni ile tercih edilen vermikülit, toprak drenajını artırır, mükemmel su tutma kapasitesi ile sadece ağacın ihtiyacı olan suyu bünyesinde tutar.

Dolomit + kuvars + dalaman çakılı + 3-4 mm HorticourseGrit (kızıl+kahve+siyah ve toprak tonlarda) :

Neden mi bu karışıma girdiler? Çünkü biz Bonsai'lerin iki kere sulandığını biliyoruz. 

Sterilize edilmiş ağaç kabuğu

Not: Tüm karışımda kullanılan Steril torf  + organik maddece zengin cocopeat + micromineral ve vitamin humus oranı %10'nin altındadır.

Tüm malzemeler steril, inorganic madde yoğun, sorunsuz drenajlı, estetik görünümlü genel Bonsai Toprağı , dengeli ve özellikle kök sağlığı düşünülerek hazırlanmıştır.

Satışta olan tüm ürünler taşıma sırasında hasar görmeyecekleri şekilde paketlenerek Türkiye geneline kargolanmaktadır.   
Tohumla birlikte size ücretsiz olarak ayrıntılı Türkçe yetiştirme ve detaylı tohumdan çimlendirme bilgileri gönderilecektir. Her alışveriş, derlediğimiz hediye tohumlar ilave edilmiş ve zarar görmeyecekleri şekilde paketlenmiş olarak adresinize kargolanır.
Satın aldığınız ürünlerin detaylı kargo bilgileri için lütfen *KARGO * sayfamızı ziyaret ediniz.
kargo
bonsai toprağı
hasarsız ve iyi paketlenmiş olarak geldi, ayrıca hediye ürünler için teşekkürler.
Mihriban Keskin | 09/02/2017
Bonsai toprağı 5 litre özel yavaş yarayışlı gübreli karışım bonsai fideleme, bonsai toprağı satışı, bonsai nasıl yetiştirilir, bonsai toprağı saksı boyu, bonsai ne zaman gübreleme, bonsai bakımı, bonsai organik gübresi, bonsai böcek ve zararlılarla nasıl BONSAİ-TOPRAK 5 LT
Bonsai toprağı 5 litre özel yavaş yarayışlı gübreli karışım

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.