Ageratum tohumu mavi vapur dumanı blue mink

Vapur dumanını hepimiz seviyoruz. Koca bir yaz boyunca üzerinden eksik etmediği çiçekleri ile çiçek tarhlarının baş tacı, ageretum ailesinin hibrit bir karışımı satışta olan tohumlar.
FIYAT
:
9,28 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 0,87 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
855 F
Vapur dumanı tohumu ageratum
donlara yarı dayanıklı
mevsimlik
ageratum blue mink
gönderilecek ürün
paketteki tohum adedi: ort. 600 tohum
fidesi fidanı

Vapur dumanını hepimiz seviyoruz. Koca bir yaz boyunca üzerinden eksik etmediği çiçekleri ile çiçek tarhlarının baş tacı, ageretum ailesinin hibrit bir karışımı satışta olan tohumlar.

Top şekilli çiçekler açan hibrit varyete, daha iri çiçekli, daha bodur ve çok daha iyi dallanma yapıyor. Temiz çiçek renkleri ile vapur dumanlarına has mevsime dayanıklı çiçeklerini sergilemekten geri kalmıyor.

Top çiçekli vapur dumanı, çiçek tarhlarınıza derinlik ve doku kazandırmak için çok iyi bir tercih. Üstelik saksı yetiştiricileri de başarı ile saksılarını bu yaz boyu çiçekli bitki ile doldurabilirler.

Çiçeklenme Haziran sonundan Eylül sonuna dek. Bol güneşli alanlarda başarı ile yetişir.

 
Önerilen: Saksı ve çiçek yataklarına ekilebilir. Saksı seçiminde yayvan saksılar seçerseniz çok daha güzel bir görünüm elde edersiniz.
Ekim: Kış sonunda tohumlarını toprakla kavuşturun. Şubat başından Nisan sonuna dek ekimini yapabilirsiniz.
Çimlenme: Kış sonu bahar ortası tohumdan ekimini yapın. Bulunduğunuz bölgeye göre ısı 15°C ise ekim için uygun dönemdir. Nemli, kaliteli çimlendirme torfu ya da kompost yüzeyine ektiğiniz tohumları hafifçe toprağa tutunmaları için elinizle bastırıp, gerekirse 1-2 mm geçmeyecek incelikte elenmiş torf ya da kompost ile örterek sulayın. Çimlenme gerçekleşene dek toprağı nemli tutun. Asla çamur şeklinde ıslak değil. Çimlenme toprağı bol gün ışığı almalıdır, gün ışığı çimlenmeyi etkileyen en önemli faktördür. Çimlenme uygun koşullarda ortalama 10-15 sürer. Çimlenen filizler elle tutulabilir boya geldiklerinde, daha geniş 7 cm çaplı saksılara alarak şaşırtın. Bu şekilde daha serin yarı gölge bir ortamda fide olana dek gelişmelerine izin verin. Son don tehlikesi geçtikten sonra dış mekâna kalıcı yerlerine alın. Açıklık, güneş alan her türlü bahçe toprağında kolayca gelişim gösterirler. Geçen çiçeklerini toplarsanız, yeniden çiçekleneceklerdir.
Bakım: Düzenli sulayın ve normal verimde bahçe toprağında gübre istemez. Eğer hazır torf ile yetiştiricilik yapacaksanız bahar başında mutlaka torfun içine yavaş yarayışlı gübreler katınız. Unutmayın hazır paket torfların içinde gübre az ya da hiç bulunmayabilir. Akıllı pro-granül gübrelere bol bol çiçek açarak karşılık verir.
Ekim zamanı : Şubat, Mart, Nisan
Dikim yeri : Bordür ve Tarhlar, Saksıya uygun, Yerörtücü
Özelliği : Mevsimlik, Kolay yetişen, Uzun süre çiçekli, Az bakım ister
İklim ve konumu : Yarı gölge, Güneşli, Dona yarı dayanıklı, Sahil kesimi, Kuraklığa dayanıklı, Sıcağa dayanıklı
Çiçeklenme zamanı : Yaz
Çiçek rengi : Mavi
Türüne göre : saksı ve çiçek tarhı, Yerörtücü
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Ageratum tohumu mavi vapur dumanı blue mink Ageratum tohumu çeşitleri satışı hızlı kargo kredi kartına taksit ile güvenilir bahçecilik online satış websitesi www.zengardentr.com 855 F
Ageratum tohumu mavi vapur dumanı blue mink

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.