Sedum acre tohumu çiçeklenen karışık türler

Pek çok varyetenin bir arada tohumları. Pembe, açık pembe, klasik dam koruğu sarı ve az bulunan koyu kırmızı çiçeklenen karışım... Altın halı erken sezon ekimlerinde hızla geliş
FIYAT
:
59,26 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 5,58 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
742 F

Karışık sedum tohumu

sedum acre

sedum
KARIŞIK TÜRLER
ZENMIX
Dona ve aşırı sıcaklara dayanıklı
bir pakette ort. 200 tohum

Pek çok varyetenin bir arada tohumları. Pembe, açık pembe, klasik dam koruğu sarı ve az bulunan koyu kırmızı çiçeklenen karışım...

Altın halı erken sezon ekimlerinde hızla gelişen ve şartlarda uygunsa ekildiği ilk yıl çiçeklenmeye başlayan, sukkulent tarzı bitkilerdir. Zengarden karışım, en çok tercih edilen sedum türlerinden derlenmiş, pek çok varyete ve türün bir araya geldiği, renkli çiçekler açan bir karışımdır.

Sedumlar ekildikleri saksıyı kısa zamanda doldururlar. Saksı kenarlarına geldiklerinde taşma yaparak saksının tüm kenarlarından sarkma yaparlar. Kış sonunda çiçeklenmeye başlayan sedum bahar sonuna, yaz sonundan ise sonbahar ortalarına dek çiçeklidir. (İlanın hazırlandığı 10 Ocak tarihinde İzmir'de sedumlar bu hafta çiçeklenmeye başlamış durumda, diğer illerde bu tarih kış sıcaklıklarına göre değişiklik gösterecektir.)

Yaz kış yeşil sedum donlara dayanıklı, bakımı oldukça basit hatta neredeyse hiç bakım istemeden gelişmeye devam eden bir bitkidir. Sıkça özellikle karasal Avrupa'da çatı kaplamalarının üzerine serilen toprak üzerine ekilen sedumlar, doğal Yeşil ev uygulamalarında sıkça kullanılır.

Dam koruğu olarak da bilinen sedum ülkemizde özellikle sarı çiçeklenen türü ile tanınır. Zengarden'da bu çok sevilen bitkinin şimdi de pembe, açık pembe, sarı ve zor bulunan koyu kırmızı çiçekleri de açan tüm renkler karışımını deneyin deriz.

Tohum ekimi

Ocak - Mart, Ağustos - Ekim yılda 2 dönem ekim yapılabilir.

Nasıl çimlendirilir ?

KAKTÜS, LITHOPS VE DİĞER SUKULENT BİTKİ TOHUMLARININ
FOTOĞRAFLI EKİM KILAVUZU İÇİN
AŞAĞIDAKİ BUTONA TIKLAYINIZ

Kaktüs sukulent tohumu çiemlendirme

Bakımı ve diğer bilgiler

Kolay. Geçirgen toprakta, bol güneş altında çoşar. Ilıman bölgelerde dayanıklı, dış mekan don gören bölgelerde tek yıllık.

Nerede yetiştirilir ?

Çatı kaplamaları ( Yeşil ev projeleri ), kaya bahçeleri, toprak saksılar, bordür, yayılıp sarkabileceği doğal sınırlı alanlar.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Sedum acre tohumu çiçeklenen karışık türler Sedum tohum çeşitleri satışı hızlı kargo kredi kartına taksit ile güvenilir bahçecilik online alışveriş sitesi www.zengardentr.com 742 F
Sedum acre tohumu çiçeklenen karışık türler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.