Sarı havuç tohumu Atalık carrot solar yellow

Geleneksel sarı havuç tohumu. Sarı renkli, gevrek havuçlar yetiştirmenize olanak verir. Lezzetli ve tatlı sulu havuçlar, bahçe yetiştiriciliği yapanlar için bir armağandır. Parmak kadar olandan 14 cme kadar uzayan sapsarı havuçları toplayıp sofranızı renklendirin. Tam bir yemeklik varyete olup dilerseniz salatalarınızda çocukların aklını başından alacak eğlenceli bir değişimde yapabilirsiniz. Geleneksel varyete hibrit olmayıp yetiştirdiğiniz bitkiden tohum alabilirsiniz. Fide dikiminden 72 gün
FIYAT
:
59,26 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 5,58 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
339 V
Kategori
Sarı Havuç Tohumu
Gün Sarısı Havuç
heirloom carrot solar yellow - daucus carota
gönderilecek ürün
paketteki tohum adedi: ort: 50 tohum
fidesi fidanı

Atalık sarı havuç tohumu. Sarı renkli, gevrek havuçlar yetiştirmenize olanak verir. Lezzetli ve tatlı sulu havuçlar, bahçe yetiştiriciliği yapanlar için bir armağandır. Parmak kadar olandan 14 cme kadar uzayan sapsarı havuçları toplayıp sofranızı renklendirin. Tam bir yemeklik varyete olup dilerseniz salatalarınızda çocukların aklını başından alacak eğlenceli bir değişimde yapabilirsiniz. Geleneksel varyete hibrit olmayıp yetiştirdiğiniz bitkiden tohum alabilirsiniz. Fide dikiminden 72 gün sonra ilk hasat sepetinizi doldurmaya başlayabilirsiniz.
Dikim Yeri: Tarla ve bahçe yetiştiriciliğine uygun.
Ekim: Ağır ve killi topraklara ekimi tavsiye edilmez. Yabancı otlardan temizlenmiş alanlarda, hafif, milli, geçirgen, ince topraklarda ekimi daha uygundur. Tohumlar 10 derecenin üstünde sıcaklıkta çimlenirler. Tohumlar uzun süre toprakta çimlenmeden bekleyebilir ve zamana yayılmış olarak çimlenebilirler. Bu nedenle yabani ot temizliği ihmal edilmemelidir.
Bakım: Havuç bir serin iklim sebzesidir. Özellikle çimlenme ve sonrasındaki erken dönemde soğuklara karşı dayanıklı olması nedeniyle serin bölgelerimizde erken ilkbahar aylarında ılıman bölgelerimizde ise kış aylarında rahatça yetiştirilebilmektedir. Havuç derin bünyeli, serin, besin maddelerince zengin iyi işlenmiş toprak ister. pH 6-6.5 arasında değer taşıyan topraklar havuç yetiştiriciliği için ideal topraklardır.
Havuç düzenli sulanan nemli topraklarda iyi gelişim gösterir.
Diğer: Bitki Atalık tür olduğundan tohumu alınarak nesli devam ettirilebilir. Alınan tohumdan her yıl aynı kalitede bitki yetiştirebilirsiniz. Meyveden aldığınız tohumları oda sıcaklığında, nem, rutubet, ışık almayan serince bir çekmece içinde saklayınız.
Ekim zamanı : Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos
Yetiştirme yeri : Saksı, Bahçe
Özelliklerine göre : Saksıda da yetişen, Geleneksel tohum
Türüne göre : Sebze
Hasat sezonu : İlkbaharda hasat, Yaz aylarında hasat, Sonbaharda hasat, Kış aylarında hasat, Dört mevsim hasat
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Sarı havuç tohumu Atalık carrot solar yellow Havuç tohum çeşitleri satışı, dikim, ekim, bakım, üretim bilgisi uygun fiyat, hızlı kargo, kapıya teslim Türkiyenin en büyük lider fidanlığı Zengarden 339 V
Sarı havuç tohumu Atalık carrot solar yellow

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.