Rosemond Coles canna tesbih çiçeği soğanı ithal

FIYAT
:
88,94 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 8,38 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
tespih-5

Canna soğanı caballero

canna lily

tesbih çiçeği
caballero varyetesi
sarı çiçekli
kanna soğanı

Geniş hatta dev yaprakları, tropik görüntüleri ve yaz başından sonbahar ortasına dek bir biri ardına açtıkları çiçekleri ile canna'lar oldukça dayanıklı ve arsız süs bitkileridir. Çok az bakım ve zahmetsizce her sezon çoğalırlar.

Pek çok türü donlara ve soğuklara dayanıklı olan ancak ılıman iklimlerde çoşan bu bitkiler yaz aylarında sürerler, aşırı şiddetli don gören bölgelerde toprak altındaki yumrular sezon sonunda topraktan alınmalı, bahar ortası-sonu gibi tekrar dikilmelidir. Diğer hallerde kış aylarında saman, ağaç kabuğu gibi kök kısmı aşırı soğuklardan koruyacak herhangi bir örtüleme soğanların zarar görmeden her sezon sürmelerine yetecektir.

Dikkat: Bu ürün ön siparişli ürün olabilir. Dağıtım tarihleri ve daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.

Canna soğanı dikimi

Geçirgenliği yüksek gevşek toprak. Doğrudan güneş gören alan. Dikimden sonra bolca sulama yapınız. Toprak hala ısınmamış ve soğuksa acele etmeyip, toprağın ısınmasını bekleyip öyle dikim yapınız. Hızla gelişirler.

Bakım ve istekleri

Kolay. Çiçeklenme döneminde uzun çiçek saplarını vazolarınızı süslemek için kesmekten çekinmeyin.Siz kestikçe daha gür yenisini süreceklerdir. Sezon bitiminde bitki kendi kendine geçene dek yapraklı yeşil kısmı kesmeyiniz. Bekleyin, tüm yapraklar doğal olarak geçip, kuruyunca topraktan 4 parmak yukarısından keserek geçen bitkiyi temizleyiniz.

Tüm soğanlı bitkilerde sezonluk gübreleme için verimi ve etkisi kanıtlanmış Pro-granule akıllı gübre öneriyoruz. Sadece sezon boyu gübreleme için 4 aylık yıl boyu bitki bakım ve beslemesi için 9-12 aylık akıllı gübre satış sayfalarına ulaşmak için tıklayınız.

Nerede yetiştirmeye uygun?

Saksı, arka plan bordür, duvar ve çit dipleri, merkez alanlara dikime uygundur. Saksı ekimlerinde öğlen güneşi bol alabileceği bir yere yerleştiriniz.

Çiçek soğanlarının kargosu ve dağıtım takvimi

Çiçek soğanlarının dağıtımı toprağa dikim tarihlerine göre yapılmaktadır. Çiçek soğanlarını satın alırken mutlaka " Ön Siparişli Ürünler " sayfamızı inceleyiniz.

Ön siparişli ürünler sayfamızda satın aldığınız çiçek soğanının size ne gün kargolanacağı yazılmıştır. Her sezon belli tarihler arasında dağıtım yapıldığından, satın aldığınız soğanlar size sadece o dağıtım tarihleri arasında kargolanacaktır.

Daha detaylı bilgi edinmek için Ön siparişli ürünler sayfamıza aşağıdaki resme tıklayarak ulaşabilirsiniz.

ön siparişli ürünler

Satışta olan tüm çiçek soğanları paketlenmeden önce tek tek kontrol edilmiş, mümkün olan en iyi kalite ve kalibrede verimli soğanlar paketlenmiştir.   
 Her alışveriş zarar görmeyecekleri şekilde paketlenmiş olarak adresinize kargolanır. Soğanlı bitkiler ÖN SİPARİŞLİ ÜRÜNLER kategorisinde olduklarından, yılın belli dönemlerinde dağıtıma çıkarlar. Sipariş vermeden önce dağıtım tarihlerini lütfen öğreniniz. Bu sezonun dağıtım tarihi bilgileri için lütfen tıklayınız.
Satın aldığınız ürünlerin detaylı kargo bilgileri için lütfen * KARGO * sayfamızı ziyaret ediniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Rosemond Coles canna tesbih çiçeği soğanı ithal canna soğanı çeşitlerini bulabileceğiniz internet sitesi tespih-5
Rosemond Coles canna tesbih çiçeği soğanı ithal

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.