Saponaria tohumu sarkan mine çiçeği pembe

Pembe 5 yapraklı sayısız çiçekler Yaz boyu bitkiyi kaplar. Yayılan ve doğal kenarlardan sarkma yaparak ilerleyen bitkinin mine benzeri çiçekleri 1.5 cm çaplıdır. Sadece 15 cm boylanır.
FIYAT
:
59,26 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 5,58 TL den başlayan taksitlerle!!
Pembe saponaria tohumu
yayılıcı ve sarkan

gönderilecek ürün
bir pakette ort. 50 tohum
fidesi fidanı

Pembe 5 yapraklı sayısız çiçekler Yaz boyu bitkiyi kaplar. Yayılan ve doğal kenarlardan sarkma yaparak ilerleyen bitkinin mine benzeri çiçekleri 1.5 cm çaplıdır. Sadece 15 cm boylanır.

Sadece 15 cm boylanan Saponaria çiçeği, yaz boyu yemyeşil sürgünleri ve zarif yaprakları ile doldurduğu alanlarda, tüm bitkiyi kapatacak şekilde çiçeklenir. Yayıldığı alanda çiçek kümeleri oluşturan Saponaria, doğal bir sınırla karşılaştığında örneğin saksının kenarına ulaştığında ya da bahçe içinde bir eşiğe vardığında, sarkarak ilerlemeye devam eder.

Bakımı oldukça basittir. Ekildiği yıl çiçeklenir. İlk bahar çiçeklenmesi için sonbaharda, takip eden bahar içinse baharda ekilmelidir. Bahar ekimlerinde ekildiği ilk yıl, bitki serin yerde tutulmalı ve aydınlık ancak sıcak olmayan ortamda gelişmesine izin verilmelidir. İlk kış donlardan korunan ancak dış mekanda soğuk alanda gelişimine devam eden bitki takip eden baharla birlikte kalıcı yerine alınır.

Uzun yıllar yayılarak, sarkarak ve gelişerek bahçenize değer, yaz peyzajınızada renk katar. Geçirgen bahçe toprağı, bol güneş takip eden yıllarda mutlu olması için yeterlidir. O her yaz sizi çiçekleri ile büyülemeye devam eder.
 
Dikim Yeri: Çiçek tarhları, Bordürler, Saksılar, Kaya Bahçeleri, Sarkan sepet aranjmanları
Bitkinin Maks. Boyu: 15 cm
Ekim: Bahar başından, Temmuz ortasına, Yaz Sonundan Eylül sonuna kadar ekilebilir.
Çimlenme: Nemli, geçirgenliği yüksek çimlendirme torfuna, ya da torf katılmış kaliteli elenmiş nemli bahçe toprağının yüzeyine tohumlar ekilir. Toprağa tutunmalarını sağlamak için 1-2 mm ince bir tabaka elenmiş torf serperek kapak yapılır. 15-18 °C de nemli toprakta 14-30 günde çimlenme gerçekleşir. Çimlenme gerçekleştikten sonra üretim saksıları aydınlık, bol gün ışığı alan ancak serin bir yere yerleştirilerek ilk yaz asla öğle güneşi almayacakları bir şekilde gelişmelerine izin verilir. İlk kış donlardan korunaklı, ancak bol ışık alan dış mekan mini sera uygulaması yaparak gelişimine devam eden bitki, son donlar geçtikten sonra kalıcı yerine bahar aylarında dış mekana alınır. Geçirgen normal bahçe toprağında hızla gelişim gösteren bitki yaz aylarından başlayarak çiçeklenecektir. Daha sonra kök bölerek ya da dalından çoğaltabilirsiniz. Her bahar başı az miktar organik gübre onun gelişmesine destek olur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Saponaria tohumu sarkan mine çiçeği pembe Saponaria tohum çeşitleri satışı hızlı kargo kredi kartına taksit ile güvenilir bahçecilik alısveriş internet sitesi zengardentr.com 718 F
Saponaria tohumu sarkan mine çiçeği pembe

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.