Organik pelet gübre 2 litre

FIYAT
:
42,21 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 3,97 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
pelet-gübre

Organik pelet gübre

 kokusuz ve steril

 yüksek kalite

 2 litrelik paket

Her türlü bitki, çiçek, sebze ve meyvede gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz, tamamen organik ve kokusuz pelet gübredir. Özellikle saksı yetiştiriciliğinde mükemmel sonuç almanızı sağlar. Uzun zaman etkili olan organik pelet gübre, zaman içinde yavaş yavaş eriyerek, bitkinin her daim sağlıklı kalmasını sağlar.

Tamamen organik malzemenin 120 °C den geçirilerek, daha sonra toprakta, suyla yavaş yavaş çözülecek şekilde preslenmesi ile elde edilmiş pelet şeklinde gübredir. İçinde insan sağlığına zararlı hiçbir kimyasal madde barındırmaz, tamamen organik malzemeden üretilmiştir. Biyolojik fermantasyona tabi tutulmuş olup içinde hiç bir hastalık ve yabancı ot ihtiva etmez.

Çok ekonomiktir. 200 gr. organik pelet gübre, 1 metrekare alanı gübrelemeye yeter. Su tutuşu yüksek olan madde, sulama giderlerinizden tasarruf etmenizi sağlar, toprağın hemen kurumasını engeller.

İçinde barındırdığı hava nedeni ile toprak ısısını dengeler, kök gelişimini destekler. Toprak ph ını düzenlemede yardımcı olur.

En güzeli toprakta yavaş yavaş erir, bu sayede bitki tüm mevsim boyunca ihtiyacı olan besin ve mineralleri sağlayabilir. Bitkileriniz organik pelet gübre ile dengeli ve sağlıklı büyür.

Ürün pelet şeklinde presten geçtiği için ele bulaşmaz, uygulaması çok kolaydır. Isıl işlemden geçtiği için ağır organik gübre kokusu olmaz. Temiz bir malzemedir.

Yine satışta olan %100 ORGANİK LEONARDİT-SÜPER HUMUS ürünü ile birlikte kullanıldığında gerçek bir mucize yaratır. Toprağın içinde kullanılmaz halde olan, ancak bitkilerin ihtiyaç duyduğu fosfor, potasyum gibi besin elementlerini çözerek, bitkinin kullanacağı şekle getirir. Bu sayede sadece gübre olarak kalmaz, aynı zamanda toprağa daha önce karışmış tüm gübreleri aktif hale getirerek bitkiye çifte besin sağlar.

Organik pelet gübre çok ekonomiktir. Sadece 2 yemek kaşığı tepeleme pelet gübre, büyük bir saksının toprağını gübrelemeye yeterlidir.

Organik pelet gübrenin analiz değerleri:

Minimum Analiz Değerleri
Organik Madde % 50
Azot (N)  % 2
P2O5 % 2
K2O % 2
Hümik+Fulvik Asitler % 10

Satışta olan tüm ürünler taşıma sırasında hasar görmeyecekleri şekilde paketlenerek Türkiye geneline kargolanmaktadır.   
Tohumla birlikte size ücretsiz olarak ayrıntılı Türkçe yetiştirme ve detaylı tohumdan çimlendirme bilgileri gönderilecektir. Her alışveriş, derlediğimiz hediye tohumlar ilave edilmiş ve zarar görmeyecekleri şekilde paketlenmiş olarak adresinize kargolanır.
Satın aldığınız ürünlerin detaylı kargo bilgileri için lütfen *KARGO * sayfamızı ziyaret ediniz.
kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Organik pelet gübre 2 litre Her türlü bitki, çiçek, sebze ve meyvede gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz, tamamen organik ve kokusuz pelet gübredir. Özellikle saksı yetiştiriciliğinde mükemmel sonuç almanızı sağlar. Uzun zaman etkili olan organik pelet gübre, zaman içinde yavaş yavaş eriyerek, bitkinin her daim sağlıklı kalmasını sağlar. pelet-gübre
Organik pelet gübre 2 litre

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.