Melva pembe canan sardunya fidesi ithal fincan sardunya pink

FIYAT
:
49,38 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 4,65 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
sardunya-10
Seçenekler
Seçenekler

Pembe Melva canan sardunya fidesi
ithal erken çiçeklenen, kompakt ve iri çiçekli

Pelargonium grandiflorum - melva pink

fidesi fidanı
gönderilecek ürün bitki boyu
bitki eni 30 cm
seçeneklerden seçiniz bitki boyu 30 cm

Melva, fincan şeklinde alımlı çiçekler açan yeni bir canan sardunya çeşidi. Muhteşem çekici çiçekleri sezon boyu üstünde taşıyan ve açık renk merkezleri ile göz kamaştıran çiçekler açan Melva sardunyalar, iyi dallanan, güçlü yapılı bitkilerdir. Saksı yetiştiriciliğinde yüksek kaliteli zengin sardunyalar arayanlar için bulunmaz bir varyete.

Sardunyalar hem saksıların hem de bahçelerin en nadide çiçeklerindendir. Kolay, zahmetsiz ve yetiştireni mutlu eden çiçekleri, kokulu yaprakları ile yaz bahçelerinin vazgeçilmezi sardunyalar, fideden oldukça kolay yetişirler. Yetiştirdiğiniz bitkinizden kolaylıkla dal daldırma yöntemi ile çoğaltabilir, tüm saksılarınızı benzersiz çiçekleri ile donatabilirsiniz.

Sardunyalar ilk cemre düşmesinden bahar başından ilk donlara dek çiçeklenirler. Sardunyalar verimli toprak sevdiklerinden mutlaka her bahar başı toprakları zenginleştirilmelidir. Saksı yetiştiriciliğinde bahar ve yaz boyunca düzenli gübreleme yapmak çiçeklenmeyi artırır. Sardunyalara özel gübrelerimiz ve sezonda sadece tek uygulama ile tüm sezon boyunca çiçek açtıran akıllı gübrelerimiz için mutlaka bitki besinleri bölümümüzü ziyaret ediniz. Besin ve gübreler için tıklayınız.

Dikim yeri :   güneşli ve yarı gölge

Önerilen: İç ve dış mekanda bol güneş alan aydınlık saksı ve çiçek tarhlarında yetiştirilmeye uygun.

Toprak :  geçirgen yüksek verimli toprak. Özel sardunya toprağımız için lütfen tıklayınız.

Büyüme hızı :  hızlı

Çiçeklenme dönemi :  Nisan - Kasım ayları.

Dona dayanıklılık : Donlara karşı hassas. Dış mekanda bahar ve yaz aylarında tutulan bitkiler sonbaharla birlikte iç mekan bitkisi olarak yetiştirilebilirler. Yaz kış dışarı çıkartmadan iç mekanda da yetiştirebilirsiniz. Bol güneş alan aydınlık yerlerden hoşlanırlar.

İklim kuşağı :  8-10

Ömrü :  Çok yıllık

Dikim, bakım ve gübreleme :

Fideler elinize geçer geçmez, içi verimli, hafif toprak torf karışımı ile dolu saksılara dikimini gerçekleştirin. Fideleri asla bekletmeyin ve çiçeklenmesini istediğiniz ortalama 15-20 cm çaplı saksılara dikiniz. Eğer elinizde saksınız yoksa mutlaka fide siparişinden önce saksılarınızı hazır ediniz.

İç mekan yetiştiricilikte bol ışık alan aydınlık bir yere yerleştirin. Geçen çiçeklerini uzun süre üzerinde tutmayın zira bitkiyi zayıflatırlar. Bahar ve yaz döneminde düzenli gübreleme yapınız.

fide fidan dikimi faydalı bilgiler fide fidan kargo bilgileri
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Melva pembe canan sardunya fidesi ithal fincan sardunya pink Melva fincan sardunya fidesi satışı online sipariş uygun fiyatı ile www.zengardentr.com sardunya-10
Melva pembe canan sardunya fidesi ithal fincan sardunya pink

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.