Onion chives Frenk soğanı tohumu soğan otu ince yapraklı

İnce yapraklı soğanotu tohumu. Genişçe bir saksıda toplu halde ekim aypın. Mutfağa yakın güneşli bir teras veya bahçe sebze yatağında yılboyu yapraklarını hasat edebilirsiniz.
FIYAT
:
65,85 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 6,20 TL den başlayan taksitlerle!!
İnce yapraklı soğanotu tohumu
Chives
allium schoenoprasum - fine leaved chieves
gönderilecek ürün
paketteki tohum adedi: ort. 100 tohum
fidesi fidanı

İnce yapraklı soğanotu tohumu. Genişçe bir saksıda toplu halde ekim aypın. Mutfağa yakın güneşli bir teras veya bahçe sebze yatağında yılboyu yapraklarını hasat edebilirsiniz.
Kalıcı bir sebze olduğundan zaman içinde toprak altındaki soğanları gelişerek çoğalır ve hasat miktarınız artar.
Et yemeklerinin, kızartmaların ve salataların çeşitlendirilerek lezzetlendirilmesinde kullanılan soğanotu chives çok sağlıklı, bağışıklık sistemini de güçlendiren, vitamin deposu bir yeşilliktir. Aroması yoğun, taze ve yenileyen bir lezzet katan soğanotu mutlaka baharat bahçenizde hak ettiği yeri bulmalı.
 
Dikim Yeri: Saksıda da yetiştirilebilir. Tarla ve bahçe yetiştiriciliğine uygun.
Ekim: Ön uygulama istemez yılın her dönemi ekimi gerçekleştirilebilir. Yüksek çimlenme kabiliyeti.
Çimlenme: Üretim saksılarınızı aynı zamanda bitkiyi yetiştirmeye devam edeceğinizi düşünerek genişçe ve yayvan saksılardan seçin. Nemli torf, toprak karışımı doldurduğunuz saksı yüzeyine tohumları ekip üzerlerini 3 cm kalınlığında torf ile kaplayıp, iyice ve derinlemesine sulayın.
Çimlenme ortalama 14-22 derece aralığındaki sıcaklıkta 3-4 haftada gerçekleşir. Filizler sezon boyu uzuyarak erişkin boyuna gelişirler.
Sıkışık olmaktan rahatsız olmayan soğanotu yıl boyu yeşil kalır. Bol güneş alan bir yerde saksınızı konumlandırıp, lezzetli sofralar için sık sık hasat edin.
Bakım: Organik maddece zengin, çeşitli besin maddelerini içeren, tınlı, tınlı-kumlu, su tutma kapasitesi iyi, çabuk ısınılabilir, derin, geçirgen, iyi drene edilmiş topraklar soğanotu için uygundur. Ağır-killi ve fazla su tutan topraklarsoğanları çürütebildiğinden tercih edilmemelidir.
Yavaş yarayışlı Kompost hayvan gübresi, peletli gübreler ve organik gübrelerle desteklenen toprakta gelişim iyidir. Her sezon hem eksilen topraklarını tamamlamak hem de gübreleme için sonbahar ayları ve bahar girişi tercih edilmelidir.
Diğer: Bu ürün atalık tür olduğundan tohumu alınarak nesli devam ettirilebilir. Alınan tohumdan her yıl aynı kalitede bitki yetiştirebilirsiniz. Çiçek başı geçtikten sonra oluşan tohum keselerinden aldığınız tohumları oda sıcaklığında, nem, rutubet, ışık almayan serince bir çekmece içinde saklayınız.
Yetiştirme yeri : Saksı, Bahçe, Pencere önü
Özelliklerine göre : Saksı tipi, Saksıda da yetişen, Aromatik baharat, Şifalı, Geleneksel tohum
Türüne göre : Şifalı bitki, Aromatik Baharat
Hasat sezonu : İlkbaharda hasat, Yaz aylarında hasat, Sonbaharda hasat, Kış aylarında hasat, Dört mevsim hasat
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Onion chives Frenk soğanı tohumu soğan otu ince yapraklı Frenk soğanı, tohumu soğan otu online siparişleri için zengardentr.com ziyaret ediniz. 428 V
Onion chives Frenk soğanı tohumu soğan otu ince yapraklı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.