Etobur bitki toprağı carnivorous drosera venus flytrap sarracenia cinsleri için özel

FIYAT
:
47,18 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 4,44 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
Etobur-Drosera
Seçenekler
Seçenekler

Etobur bitki toprağı

drosera venus flytrap ve sarracenia türleri için özel
sphagnum torf + kuvars taşı + vermikülit ve perlit

miktarı: lütfen seçeneklerden seçiniz

Etobur Bitki Toprağı

Etobur bitkiler en iyi asidik topraklarda gelişim gösterirler. Derine uzanan köklerin sağlıklı olması ve mantar , küf gibi hastalıklardan korunabilmeside iyi drenajlı , steril toprakla mümkündür. Doğru başlangıç, sağlıklı bitkilerinde anahtarıdır.

Drosera , Venus Flytrap ve Sarracenia’larınızın en sağlıklı gelişimi göstermesi için hazırlanan etobur bitki toprak karışımı, %100 Steril katkısız Kanada Sphagnum moss, steril kuvars taşı ve Perlit + Vermikülit karışımıdır.

2 lt. ve 4 lt.lik poşetlerde satışa sunduğumuz Etobur toprak karışımının drenajını en mükemmel seviyede tutmak için saksı altına bir miktar Lava Taşı serebilirsiniz.

Lava taşı, steril, mükemmel drenaj sağlayan, fazla suyu saksı dışına atarken , toprağın nemini ,kendi bünyesinde depoladığı su ile tamamlayan doğal bir malzemedir. Binlerce gözenek bulundurduğu yapısıyla, topraktaki oksijen oranını artırarak sağlıklı kök gelişimine yardımcı olur. Toprak içine karıştırdığınızda , drenajı yükseltebilirsiniz.

Her Etobur bitkinin farklı toprak ihtiyacı vardır. Etobur toprak karışımı Drosera, Venus Flytrap ve Sarracenia cinsleri için uygundur. 2 yıl özelliklerini yitirmez. Her toprak yenilemenizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Nepenthes türü bitkiler için Nepenthes toprağı  ayrı olarak satışa sunulmuştur.

4 Litre toprak karışımı ile 3 – 4 adet 8 cm lik saksı ya da 2 adet 15 cm lik saksı doldurabilirsiniz.

 

Satışta olan tüm ürünler taşıma sırasında hasar görmeyecekleri şekilde paketlenerek Türkiye geneline kargolanmaktadır.   
Tohumla birlikte size ücretsiz olarak ayrıntılı Türkçe yetiştirme ve detaylı tohumdan çimlendirme bilgileri gönderilecektir. Her alışveriş, derlediğimiz hediye tohumlar ilave edilmiş ve zarar görmeyecekleri şekilde paketlenmiş olarak adresinize kargolanır.
Satın aldığınız ürünlerin detaylı kargo bilgileri için lütfen *KARGO * sayfamızı ziyaret ediniz.
kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Etobur bitki toprağı carnivorous drosera venus flytrap sarracenia cinsleri için özel tüm etobur bitkilerinize toprak temin edebileceğiniz online satış sitesi zengardentr.com Etobur-Drosera
Etobur bitki toprağı carnivorous drosera venus flytrap sarracenia cinsleri için özel

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.