Chop suey tohumu salad shungiku yenilebilir yaprak ve çiçekler

Yenilebilen çiçekler ve hafif ekşi ve taze bir lezzete sahip koyu yeşil yapraklar ile salatalarınızı zenginleştirebileceğiniz papatya ailesinden benzersiz bir bitki. Zengarden yenebilir çiçek ve bitki serisinden olan chop suey çok kolay yetişen, oldukça arsız ve bereketli çiçeklerden biri. Bitkinin yaprak ve çiçekleri yenilebildiği gibi, domates, biber ve süs bitkilerine zarar veren pek çok zararlıyı bu bitkilerden uzak tuttuğundan organik bahçecilikte aranan faydalı bitkilerden de biridir.
FIYAT
:
59,26 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 5,58 TL den başlayan taksitlerle!!
Chop suey tohumu
yenilebilen yapraklar ve çiçekler
chrysanthemum coronarium - salad shungiku - tong ho
gönderilecek ürün
paketteki tohum adedi: ort. 50 tohum
fidesi fidanı

Yenilebilen çiçekler ve hafif ekşi ve taze bir lezzete sahip koyu yeşil yapraklar ile salatalarınızı zenginleştirebileceğiniz papatya ailesinden benzersiz bir bitki. Zengarden yenebilir çiçek ve bitki serisinden olan chop suey çok kolay yetişen, oldukça arsız ve bereketli çiçeklerden biri.
Bitkinin yaprak ve çiçekleri yenilebildiği gibi, domates, biber ve süs bitkilerine zarar veren pek çok zararlıyı bu bitkilerden uzak tuttuğundan organik bahçecilikte aranan faydalı bitkilerden de biridir.
Her sezon yenilemek için çiçek başlarında oluşan tohum keselerinden tohumlarını toplayabilirsiniz. Kendi kendine tohum da döktüğünden kalıcı yerinde sürekli gelişim gösterebilir.
 
Dikim Yeri: Saksıda da yetiştirilebilir. Tarla ve bahçe yetiştiriciliğine uygun.
Ekim: Ön uygulama istemez . Bahar başından itibaren tohumlarını ekebilirsiniz.
Çimlenme: Nemli torf ile doldurduğunuz üretim saksılarına dikip, çimlenme gerçekleşene dek düzenli sulayınız. Toprak yüzeyine ektiğiniz tohumların üzerini 3-4 mm kalınlığında elenmiş torf ile örtmeniz yeterlidir.
Çimlenme ortalama 14-22 derece aralığındaki sıcaklıkta 3-4 haftada gerçekleşir. Filizler ilk gerçek yapraklarını verdiklerinde biraz gelişip küçük rozetler halini almasını bekleyip, bu halde kalıcı yerlerine şaşırtınız.
Bakım: Her türlü toprakta gelişim gösterir. Fazla verimli ve gübreli topraklarda yeşil aksamı aşırı büyüme yapar ve çiçeklenme az olur.
Diğer: Bu ürün atalık tür olduğundan tohumu alınarak nesli devam ettirilebilir. Alınan tohumdan her yıl aynı kalitede bitki yetiştirebilirsiniz. Çiçek başı geçtikten sonra oluşan tohum keselerinden aldığınız tohumları oda sıcaklığında, nem, rutubet, ışık almayan serince bir çekmece içinde saklayınız.
Ekim zamanı : Şubat, Mart, Nisan, Mayıs
Yetiştirme yeri : Saksı, Bahçe
Özelliklerine göre : Saksıda da yetişen, Aromatik baharat, Şifalı, Böcek uzaklaştıran, Geleneksel tohum
Türüne göre : Sebze, Şifalı bitki, Aromatik Baharat
Hasat sezonu : İlkbaharda hasat, Yaz aylarında hasat, Sonbaharda hasat
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Chop suey tohumu salad shungiku yenilebilir yaprak ve çiçekler Papatya tohum çeşitleri satışı hızlı kargo kredi kartına taksit ile güvenilir bahçecilik online alışveriş sitesi www.zengardentr.com 947 FV
Chop suey tohumu salad shungiku yenilebilir yaprak ve çiçekler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.