3 adet Gazanya çiçeği fidesi Jupiter Beda

Jupiter serisi, tüm yaz boyunca çiçekler açan ve sadece vejetatif üretilebilen hibrit bir çeşittir. Tohumdan üretimi yoktur. Çiçekleri küçük, kısa saplı ancak sayıca çok ve süreklidir.
FIYAT
:
69,61 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 6,55 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
gazanya-1 X 3 fide
Sarı çiçekli gazanya fidesi Beda
sadece vejetatif üreyen Jupiter serisi
gazania jupiter - beda
gönderilecek ürün
3 adet mini fide
fidesi fidanı

Jupiter serisi, tüm yaz boyunca çiçekler açan ve sadece vejetatif üretilebilen hibrit bir çeşittir. Tohumdan üretimi yoktur. Çiçekleri küçük, kısa saplı ancak sayıca çok ve süreklidir.

Tarhlar, bordürler ve geniş saksılar için ideal, donlara yarı dayanıklı kalıcı bir çiçektir gazanya. Gerçek güneş çiçeğidir. Zira güneş gördükçe çiçeklenir, güneş altında gelişip güzelleşir. Kuraklığa dayanıklı, toprak yönünden fazla seçici olmayan bir bitkidir.

Buna rağmen düzenli sulama yapılırsa coşar. Donlara yarı dayanıklı olduğundan kışın korumanız gerekebilir. İzmir gibi ılıman sahil kuşağında yıllarca dış mekanda hiçbir özel bakım ve ilgi görmeden sağlıklı bir şekilde gelişip, büyüyebilir. Zira kuraklığa ve ilgisizliğe de çok dayanıklıdır.

Dikim Yeri: Güneşli
Önerilen: Mükemmel bir bordür bitkisidir. Geniş saksılarda yan yana ekilen fideler tarifsiz bir görüntü yaratır. Çiçek tarhlarında zahmetsiz bir bitki istiyorsanız, gazanyalar yine ilk tercih edilen bitkiler arasındadır. Bitki ülkemizde Koyungözü olarak tanınır.
Toprak: Geçirgen yüksek toprak. Bitki derinlik aramaz ancak yayılabileceği alan ve geçirgenliği yüksek toprak arar.
Büyüme Hızı: Hızlı
Çiçeklenme Dönemi: Yılın genelinde çiçeklidir. Çiçek başlarını kesmeniz çiçeklenmeyi sürekli kılar.
Bitkinin Maks. Eni: 35+ cm
Bitkinin Maks. Boyu: 25 cm
Dona Dayanıklılık: Donlara karşı yarı dayanıklıdır. - 10 derece kısa süreli soğuklara dayanabilir ancak uzun süreli donlara dayanamaz.
İklim Kuşağı: 7-11
Ömrü: Çok yıllık
Dikim: Fideler elinize geçer geçmez kalıcı yerlerine dikimini gerçekleştiriniz. Geçirgenliği yüksek, su tutumu iyi kaliteli saksı toprağına dikimini yapın. Akıllı Granül Gübre ile sezon başında yapacağınız uygulama sezon boyu bitkinin gelişimini destekler, çiçeklenmesini artırır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
3 adet Gazanya çiçeği fidesi Jupiter Beda Türkiye'nin en geniş online süs bitkisi fidesi satış sitesi online alışverişlerde kredi kartına taksit imkanları Zengardentr.com gazanya-1 X 3 fide
3 adet Gazanya çiçeği fidesi Jupiter Beda

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.