Beyaz trifolium repens tohumu üçgül çiçekli yerörtücü

Beyaz trifolium repens tohumu: Beyaz üçgül, trifolium repens, bu müthiş yer örtücü çiçeklenen bitki ailesinin en yüksek adaptasyon kabiliyeti olan neredeyse her türlü toprakta gelişip çiçeklenen, beyaz çiçekli ferdidir.
FIYAT
:
115,23 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 10,85 TL den başlayan taksitlerle!!

Beyaz trifolium üçgül tohumu
white dutch clover

trifolium repens

çiçeklenen basılmaya dayanıklı
çok yıllık
yayılıcı yer örtücü
100 gr. lık paketlerde
( 100 gr. tohum 50 metrekare alan kaplar )

Beyaz trifolium repens tohumu: Beyaz üçgül, trifolium repens, bu müthiş yer örtücü çiçeklenen bitki ailesinin en yüksek adaptasyon kabiliyeti olan neredeyse her türlü toprakta gelişip çiçeklenen, beyaz çiçekli ferdidir.

Çok kolay tutunur, pek çok iklim ve zorlu şartta dahi gelişir. Unutulmaya ihmal edilmeye dayanıklı tür, her ne kadar az ile yetinse de, düzenli sulanan, bakımı yapılan, orta sertlikteki topraklarda coşar ve hızlı yayılım gösterir.

 Tohum ekimi

Gündüz ısı 15 derece ve üzeri olduğu tarihten itibaren tohum ekimi, yabani ot temizliği yapılmış, hazırlanmış ve düzelenmiş alanlara çim gibi dikilir.

Nasıl çimlendirilir ?

Gündüz ısı 15 derece ve üzeri olduğu tarihten itibaren tohum ekimi, yabani ot temizliği yapılmış, hazırlanmış ve düzelenmiş alanlara çim gibi dikilir. Üzerine ince kapak toprağı atılır ve silindirle tohumun toprağa tutunması için ezilir. hemen ardından alan spreyleme yardımı ile toprak ve tohumlar dağılıp göllenmeyecek şekilde sulanır. Çimlenme 15 günden itibaren başlar. Bu süre boyunca toprak susuz bırakılmamalıdır.

Bakımı ve diğer bilgiler

Geçirgen havalandırılmış bahçe toprağında sağlıklı gelişim gösterir. Güneşli ve yarı gölge, açık alanda güzel çiçeklenir. Drenajı yüksek  toprak ister. Gübreleme yanmış çiftlik gübresi ile her bahar girişinde serperek yapılır.

Nerede yetiştirilir ?

Yoğun trafik bulunan yerlere dikimi uygundur. Üstüne basılabilir. yayılıcı, kapatıcı, çiçeklenen yerörtücü bitki.

Ek bilgiler

50 metre kare alana 100 gram tohum ekimi önerilir. 


Ekim zamanı : Mart, Nisan, Mayıs, Eylül, Ekim
Dikim yeri : Yerörtücü, Kır bahçesi
Özelliği : Çok yıllık, Hızlı kapatan, Kokulu, Kolay yetişen, Yaz kış yeşil, Yayılıcı örtücü, Az bakım ister, Peyzajda kullanıma uygun
İklim ve konumu : Yarı gölge, Güneşli, Dona dayanıklı, Dona yarı dayanıklı
Çiçeklenme zamanı : İlkbahar, Kış
Çiçek rengi : Beyaz
Türüne göre : Yerörtücü
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Beyaz trifolium repens tohumu üçgül çiçekli yerörtücü Üçgül tohumu ve yer örtücü bitki tohum çeşitleri satışı hızlı kargo kredi kartına taksit ile güvenilir bahçecilik alısveriş internet sitesi zengardentr.com 1158 F 100 gr.
Beyaz trifolium repens tohumu üçgül çiçekli yerörtücü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.