Beyaz havuç tohumu Atalık carrot lunar white

Geleneksel beyaz havuç tohumu. Sakın hibrit havuç üretmişler diye düşünmeyin. Beyaz havuçlar 1600 lü yıllardan beri yetiştirilmeye devam ediyor. Üstelikte haklı bir sebepten çünkü süper lezzetliler. Neredeyse iç kısmında hiç sert ağaçsı dokusu yoktur. Üstelikte 60 günde dikimden hasat imkanı verir. Kaçırmayın ve yetiştirdiğiniz bitki tohumlarından ömür boyu yetecek tohum alın.
FIYAT
:
59,26 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 5,58 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
338 V
Kategori
Beyaz Havuç Tohumu
Ay Parçası Beyaz Havuç
heirloom carrot lunar white - daucus carota
gönderilecek ürün
paketteki tohum adedi: ort: 50 tohum
fidesi fidanı

Atalık beyaz havuç tohumu. Sakın hibrit havuç üretmişler diye düşünmeyin. Beyaz havuçlar 1600 lü yıllardan beri yetiştirilmeye devam ediyor. Üstelikte haklı bir sebepten çünkü süper lezzetliler. Neredeyse iç kısmında hiç sert ağaçsı dokusu yoktur. Üstelikte 60 günde dikimden hasat imkanı verir. Kaçırmayın ve yetiştirdiğiniz bitki tohumlarından ömür boyu yetecek tohum alın.
Dikim Yeri: Tarla ve bahçe yetiştiriciliğine uygun.
Ekim: Ağır ve killi topraklara ekimi tavsiye edilmez. Yabancı otlardan temizlenmiş alanlarda, hafif, milli, geçirgen, ince topraklarda ekimi daha uygundur. Tohumlar 10 derecenin üstünde sıcaklıkta çimlenirler. Tohumlar uzun süre toprakta çimlenmeden bekleyebilir ve zamana yayılmış olarak çimlenebilirler. Bu nedenle yabani ot temizliği ihmal edilmemelidir.
Çimlenme: Havuçlar doğrudan yetiştirmek istenilen yerlerine ekilir. Mini sera uygulaması yapmayınız. Her mevsim ekilebilen havuç tohumlarını, 6 cm aralıklı olarak, 2-3 mm derinliğe humuslu, organik maddece zengin bahçe toprağına ekin. Toprakta ayrık otu barındırmayın. 7 günde, 15/21 °C derecede çimlenir. ZenNoktası: Kışın toplanan havuçlar yazın toplananlara göre daha lezzetlidir. Soğuk havucun tadını artırır.
Bakım: Havuç bir serin iklim sebzesidir. Özellikle çimlenme ve sonrasındaki erken dönemde soğuklara karşı dayanıklı olması nedeniyle serin bölgelerimizde erken ilkbahar aylarında ılıman bölgelerimizde ise kış aylarında rahatça yetiştirilebilmektedir. Havuç derin bünyeli, serin, besin maddelerince zengin iyi işlenmiş toprak ister. pH 6-6.5 arasında değer taşıyan topraklar havuç yetiştiriciliği için ideal topraklardır.
Havuç düzenli sulanan nemli topraklarda iyi gelişim gösterir.
Diğer: Bitki atalık tür olduğundan tohumu alınarak nesli devam ettirilebilir. Alınan tohumdan her yıl aynı kalitede bitki yetiştirebilirsiniz. Meyveden aldığınız tohumları oda sıcaklığında, nem, rutubet, ışık almayan serince bir çekmece içinde saklayınız.
Ekim zamanı : Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos
Yetiştirme yeri : Saksı, Bahçe
Özelliklerine göre : Saksıda da yetişen, Geleneksel tohum
Türüne göre : Sebze
Hasat sezonu : İlkbaharda hasat, Yaz aylarında hasat, Sonbaharda hasat, Kış aylarında hasat, Dört mevsim hasat
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Beyaz havuç tohumu Atalık carrot lunar white Havuç tohum çeşitleri satışı, dikim, ekim, bakım, üretim bilgisi uygun fiyat, hızlı kargo, kapıya teslim Türkiyenin en büyük lider fidanlığı Zengarden 338 V
Beyaz havuç tohumu Atalık carrot lunar white

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.