Bauhinia galpinii tohumu kırmızı orkide ağacı

Özellikle çiçekleri için yetiştirilen, açık alanda dahi bonsai benzeri görüntü sergileyecek şekilde gelişen Bauhinia, Orkide Ağaçlarından biridir.
FIYAT
:
59,26 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 5,58 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
929 BON

Kırmızı orkide ağacı tohumu

bauhinia galpinii

YENİ HASAT
bir pakette 4 adet tohum

Özellikle çiçekleri için yetiştirilen, açık alanda dahi bonsai benzeri görüntü sergileyecek şekilde gelişen Bauhinia, Orkide Ağaçlarından biridir.

Çiçekler Orkide benzeri, büyük, gösterişli ve hafif kokuludur. Şehir şartlarına kolaylıkla adapte olabilen diğer Orkide ağaçları gibi yaprakları her dem temiz ve parlaktır.

Açık alanda 5 metre kadar boylanabilen, budamayla boyu kontrol edilebilen ve bonsai uygulamalarına da olumlu yanıt veren Galpinii, açtığı orkide şekilli beyaz çiçekleri ile göz doldurur.

Donlara ilk yıllarında çok az dayanıklılığı olan Galpinii, ılıman iklim bitkisi olup Kıyı Ege ve Güney sahil şeridimizde kolaylıkla dış mekanda yetiştirilebilir. Hafif don gören bölgelerde kış aylarında kök kısmını kış aylarında korumak şarttır.
Çiçeklenme bulunduğu bölgeye göre Yaz ortasından başlayarak sonbahar ortalarına dek sürer.

Tohum ekimi

Bahar aylarında dış mekanda doğrudan, kapalı mekanda yıl boyu +18 derecede ekimi yapılabilir.

Nasıl çimlendirilir ?

Kolay. Islak kağıt havluda çimlendirilebilir. Çimlenme ve fideleme bilgileri tohumla birlikte detaylı olarak gönderilecektir.

Bakımı ve diğer bilgiler

Pek çok toprak türüne kolaylıkla adapte olabilir. Bulunulan bölgeye göre tam güneşten yarı gölgeye dikimi yapılır. Killi ve kireçli topraklarda yetişebilir. En ideal 6-8 Ph asidikten alkaliye dönen nötre yakın ph lı topraklarda gelişim gösterir.

Nerede yetiştirilir ?

Hafif donlara dayanıklı, dış mekan bitkisi. Bonsai uygulamalarına uygun. Orta hızlı gelişim gösterir. -7 dereceye kadar dayanır.

Diğer

Ekim zamanı : Her mevsim, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık
Dikim yeri : Saksıya uygun
Özelliği : Bonsai yapımına uygun
İklim ve konumu : Yarı gölge, Güneşli, Dona yarı dayanıklı, Sahil kesimi
Çiçeklenme zamanı : Yaz, Sonbahar
Çiçek rengi : Fuşya
Türüne göre : Ağaç
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bauhinia galpinii tohumu kırmızı orkide ağacı Orkide ağacı tohum çeşitleri satışı hızlı kargo kredi kartına taksit ile güvenilir bahçecilik online alışveriş ile satın al 929 BON
Bauhinia galpinii tohumu kırmızı orkide ağacı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.