Aster soğanı karışımı kök saraypatı çiçeği dumosus mixed

FIYAT
:
6,93 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 0,65 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
ASTER-1
Seçenekler
Seçenekler

Aster soğanı karışımı  

aster domasus mixed 

saraypatı
çok yıllık dayanıklı  
lila - leylak çiçekli  
bodur saksı tipi
35-40 cm. boylanır

Bırakın saksılarınızı doldursunlar, bahçeniz çiçekten taşsın. Tohumdan beklemek istemeyenler için, hemen dikimin ardından çiçeklenecek çıplak kök saraypatlarımız beğeninize sunuluyor.

Tüm Dünya'ya yayılmış, yaklaşık 600 kadar türü bulunan ülkemizde de doğada kendiliğinden yetişen türleri bulunan, çok yıllık, dayanıklı ömürlü çiçekli bir bitkidir Saraypatı. Latince adı Aster olan bu güzelliklik, saksılarda yetiştirilebilen çalı formlarından tutun da, kesme çiçeğe kadar uzayan boylu varyeteleride olan eşsiz bir bitkidir.

Ortalama 25-30 cm çaplı bir saksıya tek kök yeter. Aman tüm saksılarınızı doldurmayın zira 2 sezon sonra saksısına sığmaz olacak, Aster'lerinizi bölerek çoğaltmanız ya da sevdiklerinize dağıtmanız gerekecek. Bakımı oldukça kolay, zahmetsiz çiçeklenen, ülkemizde yetiştirilmeye uygun Asterlerimizi kaçırmayın.

Dikkat: Bu ürün ön siparişli ürün olabilir. Dağıtım tarihleri ve daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.

Aster soğanı dikimi

Şubat sonundan Nisan ortasına dek çıplak kök dikimini gerçekleştirebilirsiniz. Saçak kök kısmı hava boşluğu kalmayacak şekilde toprağa gömülen kökün, tepe kısmındaki sürgün gözleri toprak üstünde kalacak şekilde dikimi yapılır. Dikim ardında derinlemesine sulanır.

Bahçe dikimlerinde metrekareye 5-6 kök yeterlidir. Bordürlerde her kök arası 40 cm mesafe yeterlidir.

Bakım ve istekleri

Kolay. Gübreleme için yavaş yarayışlı tüm yıl boyunca bitkiyi besleyen gübreler kullanırken, çiçeklenme dönemi olan 8-9 ve 10. aylarda çiçeklenmeyi artıran gübreler kullanın.

Sabahtan öğlene güneşli, öğlen gölgede kalıp akşam güneş alacak yere yerleştiriniz. Kuraklığa dayanıklıdır. Geçirgenliği yüksek, süzek, hafif topraklardan hoşlanır. Ağır topraklarda iyi gelişim göstermez. 

Tüm soğanlı bitkilerde sezonluk gübreleme için verimi ve etkisi kanıtlanmış Pro-granule akıllı gübre öneriyoruz. Sadece sezon boyu gübreleme için 4 aylık yıl boyu bitki bakım ve beslemesi için 9-12 aylık akıllı gübre satış sayfalarına ulaşmak için tıklayınız.

Nerede yetiştirmeye uygun?

Saksı, ön plan bordür, merkez alanlara dikime uygundur.

Çiçek soğanlarının kargosu ve dağıtım takvimi

Çiçek soğanlarının dağıtımı toprağa dikim tarihlerine göre yapılmaktadır. Çiçek soğanlarını satın alırken mutlaka " Ön Siparişli Ürünler " sayfamızı inceleyiniz.

Ön siparişli ürünler sayfamızda satın aldığınız çiçek soğanının size ne gün kargolanacağı yazılmıştır. Her sezon belli tarihler arasında dağıtım yapıldığından, satın aldığınız soğanlar size sadece o dağıtım tarihleri arasında kargolanacaktır.

Daha detaylı bilgi edinmek için Ön siparişli ürünler sayfamıza aşağıdaki resme tıklayarak ulaşabilirsiniz.

ön siparişli ürünler

Satışta olan tüm çiçek soğanları paketlenmeden önce tek tek kontrol edilmiş, mümkün olan en iyi kalite ve kalibrede verimli soğanlar paketlenmiştir.   
 Her alışveriş zarar görmeyecekleri şekilde paketlenmiş olarak adresinize kargolanır. Soğanlı bitkiler ÖN SİPARİŞLİ ÜRÜNLER kategorisinde olduklarından, yılın belli dönemlerinde dağıtıma çıkarlar. Sipariş vermeden önce dağıtım tarihlerini lütfen öğreniniz. Bu sezonun dağıtım tarihi bilgileri için lütfen tıklayınız.
Satın aldığınız ürünlerin detaylı kargo bilgileri için lütfen * KARGO * sayfamızı ziyaret ediniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Aster soğanı karışımı kök saraypatı çiçeği dumosus mixed aster saraypatı yetişir, saraypatı bakımı, aster dikimi, aster nereden alınır, online bitki satışı, çiçek soğanı satışı ASTER-1
Aster soğanı karışımı kök saraypatı çiçeği dumosus mixed

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.