Argyroderma sukulent bitki tohumu karışım mini paket

Yaşayan Taş lithopslara benzer, dikensiz, eşsiz biçimli ve muhteşem pastel renk çiçekli bir sukulenttir. Kaktüs yetiştiricileri arasında değişik tür ve hibrit varyeteleri aranan Ar
FIYAT
:
65,75 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 6,19 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
K17
Kategori

Argyroderma tohumu

argyroderma all hybrit mix

tüm hibritler karışımı
tamamı çiçeklenir
bir pakette ort. 15 tohum
kolay ekim için özel dolgu kumu ile karışmış halde ekime hazır
gönderilmektedir.

Yaşayan Taş lithopslara benzer, dikensiz, eşsiz biçimli ve muhteşem pastel renk çiçekli bir sukulenttir. Kaktüs yetiştiricileri arasında değişik tür ve hibrit varyeteleri aranan Arygyroderma'lar, gövde büyüklüklerine nispeten iri çiçekler açarlar.

Zengarden karışımında F1 hibrit varyetelerin yanı sıra geleneksel tohumlarını da bulmanız mümkün. Yumurta şekilli ve kendini yemek isteyen hayvanlardan kamufle olmak için taş benzeri görüntü sergileyen değerli Argyroderma tohumlarını kaçırmayın.

Çiçeklenme Sonbahar aylarında gerçekleşir. Karışımın tamamı çiçeklenen türlerden oluşmaktadır.

Karışımın içindeki varyeteler:

A. congregatum
A. crateriforme
A. delaetii
A. fissum
A. framesii
A. patens
A. pearsonii
A. subalbum
A. testiculare
A. ringens

Tohum ekimi

Genel olarak yılın en sıcak ve soğuk dönemi hariç yıl boyu ekimi yapılabilen kaktüslerin tohumlarını çimlendirmek için en ideal zaman ilkbahar ve sonbahar dönemidir. Tohumu çok kısa sürede çimlenir ve gelişir. Çimlenme gerçekleşene dek yüksek nem ister.

Nasıl çimlendirilir ?

KAKTÜS, LITHOPS VE DİĞER SUKULENT BİTKİ TOHUMLARININ
FOTOĞRAFLI EKİM KILAVUZU İÇİN
AŞAĞIDAKİ BUTONA TIKLAYINIZ

Kaktüs sukulent tohumu çiemlendirme

Bakımı ve diğer bilgiler

Bakım istemeyen bir bitkidir. Ancak hızlı ve sağlıklı gelişmesini istiyorsanız o zaman akıllı gübrelerimizi deneyin. 4 aylık bloom çiçek açtıran gübreyi tüm kaktüs ve sukkulent bitkilerinizde güvenle kullanabilir, klasik gübrelerden çok daha etkin ve hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Piyasada satılan sıvı kaktüs gübreleri gibi toprakta kaktüsünüzün zaman içinde ölümüne sebep olacak tuzluluk yapmayan akıllı granül gübreler, kaktüsünüzün mikro elementler dahil tüm ihtiyacını eksiksiz karşılayacaktır.

Çok yavaş geliştiğine inandığınız kaktüslerinizin ne kadar sağlıklı ve hızlı geliştiğini görünce siz de memnun kalacaksınız. Zengarden olarak tüm kaktüs ve sukkulent bitkilerimizde ve topraklarımızda akıllı gübreleri kullanmaktayız.

Nerede yetiştirilir ?

Saksı ve koleksiyon bitkisi. Bahçeye yetişmiş bitki olarak ekimlerde alan kışın yağmurlardan korunmalı, özel toprak hazırlanmalı ve yeterli geçirgenlik temin edilmelidir.

Tohum
Tohumlarımın yarısını toprağa, yarısınıda peçetede çimlendirme yöntemi ile denedim, ve bu sabah peçeteden birtanesi uç vermiş
gamze Damak | 22/07/2019
Argyroderma sukulent bitki tohumu karışım mini paket Kaktüs ve sukulent tohum çeşitleri satışı hızlı kargo kredi kartına taksit ile güvenilir bahçecilik online alışveriş sitesi www.zengardentr.com K17
Argyroderma sukulent bitki tohumu karışım mini paket

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.