Aloinopsis tohumu schooneesii F1 hibrit

Aloinopsisler, iyi ışık aldıklarında, kışın çiçeklenirler. Bol ışık isteyen tür, yazın yakıcı güneş ışınlarından korunmalıdır. Yaz aylarında aydınlık sabah ve akşam güneşi alan bir
FIYAT
:
9,28 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 0,87 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
K15
Kategori

Aloinopsis F1 tohumu

aloinopsis schooneesii mix

bonsai de yapılabilen
ender sukulent
kırmızı-sarı çiçeklenen türler
bir pakette +20 adet tohum

Aloinopsisler, iyi ışık aldıklarında, kışın çiçeklenirler. Bol ışık isteyen tür, yazın yakıcı güneş ışınlarından korunmalıdır. Yaz aylarında aydınlık sabah ve akşam güneşi alan bir yerde, kış ve bahar aylarında tüm gün ışık alabileceği bir yerde yetiştirin.

Aloinopsis Schooneesii karışımında kırmızı ve sarı çiçek açan türler bulunmaktadır. Bitki yayıldıkça daha fazla çiçek süreceğinden, küçük buketler halinde saksınızı süsleyecek Aloinopsis, sukulent koleksiyonunuza eklemek isteyeceğiniz bir tür. Narin görüntüsüne rağmen, oldukça dayanıklı olan Aloinopsisler, kısa sürede büyüyen, yetiştirmesi ve bakımı kolay türler arasındadır. Tohum ya da çelikten üretebilirsiniz.

Aloinopsislerin bir diğer özelliği de kalın ve güçlü kök sistemi sayesinde, toprak yüzeyinden yükseltilerek, ilginç sukulent bir bonsai görüntüsü verilebilmesidir. Bitki bu minyatür bonsai görüntüsü ile yaz kış yeşil kalırken, çiçeklenme döneminde görülmeye değer bir hal alır.

Tohum ekimi

Tohum ekim dönemleri ilkbahar ve sonbahar aylarıdır. Yağmur suyu çimlenmeyi olumlu etkilediğinden ilk kez yetiştirecekler, ısının 16-22 derece olduğu bu dönemlerde, üretim saksılarını yağmurun hafif hafif yağdığı günlerde dış mekana çıkartmaları tavsiye olunur.

KAKTÜS, LITHOPS VE DİĞER SUKULENT BİTKİ TOHUMLARININ
FOTOĞRAFLI EKİM KILAVUZU İÇİN
AŞAĞIDAKİ BUTONA TIKLAYINIZ

Kaktüs sukulent tohumu çiemlendirme

Nasıl çimlendirilir ?

Genel yetiştirme prensipleri kitapçığı, tohum paketiniz ile birlikte gönderilecektir.

Bakımı ve diğer bilgiler

Yaz aylarında düzenli sulayabileceğiniz Aloinopsislerinizi, kış aylarında daha seyrek sulayın. Bitkiyi, derin bir saksıya, akşam saatlerinde alın. Saksının derinliği, kazık kök atan bitkinin sağlıklı gelişip yayılması için önemlidir. Saksı toprağınızın geçirgen olmasına dikkat edin. -12 dereceye kadar dona dayanabilen bitkinin, toprağına karıştıracağınız lav taşı, ponza ve dere kumu saksı toprağınızın geçirgenliğini artırmaya yetecektir. Diğer sukulent ve kaktüs türleri gibi, gübrelemeyi sıvı gübrelerle yapmanız yerinde olacaktır. Gübreleme için yaz ayları ve bahar başı uygun.

Nerede yetiştirilir ?

Saksı ve koleksiyon bitkisi.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Aloinopsis tohumu schooneesii F1 hibrit Kaktüs ve sukulent tohum çeşitleri satışı hızlı kargo kredi kartına taksit ile güvenilir bahçecilik online alışveriş sitesi www.zengardentr.com K15
Aloinopsis tohumu schooneesii F1 hibrit

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.