Akıllı gübre osmocote exact 8-9 aylık 16-11-10-2MgO+TE

FIYAT
:
182,52 TL
Havale
(%6,00 havale indirimi)
* 17,19 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
Akıllı gübre - EXACT
Kategori
Seçenekler
Seçenekler

8-9 aylık osmocote akıllı gübre - Exact

Bitkilerinizi 8-9 ay boyunca düzenli besler. 
Fotoğraf 25 kiloluk orijinal ambalajın fotoğrafıdır.


TAM 8-9 AY BOYUNCA PROFESYONEL BAKIM YIL BOYU SAĞLIKLI VE MUHTEŞEM GÖRÜNEN BİTKİLER

Ne yaparsanız yapın, sizin yetiştirdiğiniz bitkiler asla aldığınız zaman ki kadar sağlıklı olmuyor, çiçekler asla fotoğraflardaki gözükmüyor. Peki siz bu kadar özen göstermenize, çiçeklerinize gözünüz gibi bakmanıza rağmen nasıl oluyor da profesyonel üreticiler insanı kıskandıran güzellikte çiçekler yetiştirebiliyorlarken sonuç alamıyorsunuz.

Çünkü profesyonel yetiştiriciler son yıllara kadar bitkileri her mevsim hatta her hafta neye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar kimyasal gübreyle düzenli beslerdi. Hatta her bitkinin bir takvimi olur, her bitkiye özel 2. hafta şu ölçüde, 4 hafta başka bir ölçüde , ilk önce şu gübreden sonra şu ölçekte başka bir gübreyle birlikte karıştırarak verin gibi detaylı hafta hafta listeler bulunurdu. Ancak teknolojinin gelişmesi ile artık fotoğraftaki çiçekleri yetiştirmeniz mümkün. Nasıl mı?

2 HAFTA DA BİR GÜBRELEMELERİ HANGİ MEVSİM NE GÜBRESİ VERECEĞİNİZİ ARTIK UNUTUN

Amerika'da üretilen *kontrollü salınımlı akıllı kaplamalı granül gübreler sayesinde. Görünüşleri boncuğa benzeyen bu gübrelerin sırrı aslına bakarsanız asıl gübreyi kaplayan ve ona boncuk görünümünü veren kaplamasında.
Pek çok mikro katmandan oluşan her bir granül içinde bir bitkinin ihtiyacı olan tüm besinleri barındırıyor. Ancak biliyorsunuz her mevsimde her bitkinin ihtiyacı farklıdır. Örneğin bahar başında azot isteyen bitkiler, havalar ısındıkça daha çok fosfor ve potasyum istemeye başlarlar. Hatta çiçeklenme döneminde dahi bu ihtiyaçları farklılık gösterecektir.
Osmocote, akıllı kaplaması sayesinde topraktaki suyu, nemi algılar, toprağın ısısına bağlı olarak mevsimleri hesap eder ve o tarihte bitkiniz neye ne kadar ihtiyaç duyuyorsa sadece o kadarını toprağa salar. Bunun ne demek olduğunu sanırım hepiniz tahmin edebiliyorsunuz. Osmocote akıllı gübre sayesinde yıl boyu çiçeğiniz hangi dönem ne istiyorsa onu veren bir bahçıvan misali toprak içinde çalışmaya devam ediyor. Evet sadece yılda bir kez uygulama yeterli.

akıllı gübre

Dünya'da profesyonel üretim yapan tüm fidanlıklar artık akıllı gübreleri kullanıyor. İşçilik hatalarından korunarak , zamanlamayı kaçırmadan akıllı gübreler toprak altında tüm işi yapıyorlar. Osmocote exact sayesinde siz de iç ve dış mekan tüm bitkilerinizde benzersiz sonuçlar alabilirsiniz.

NASIL KULLANACAKSINIZ?

Kullanımı oldukça kolay üstelik yavaş salınımlı olduğundan kimyasal gübre olmasına rağmen aşırı kullanımda bitkinizi yakmaz. Korkmadan kullanabilirsiniz. Belirtilen dozajın 100 katı uygulamalarda dahi bitkilerde yanma görülmemiştir.

Uygulama ölçünüz genel olarak 1 litre toprağa sadece 1-2 tepeleme çay kaşığı granül gübredir. Bu yeterlidir. Toprak yüzeyine döktüğünüz gübreyi, toprak yüzeyinin 2-3 cm. ve daha derinde kalacak şekilde toprağa karıştırınız. Bu tüm saksı bitkileriniz, sarkan sepetleriniz için geçerlidir.

Açık alanlarda 1 metrekareye 100gr. karıştırmanız yeterlidir.

Toprak hazırlarken toprak karışımınıza litre hesabınıza göre kaşık yardımıyla karıştırabilir, bitkileri dikmeden önce hazırlık yapabilirsiniz.

** Marketlerde satılan bitki topraklarına karıştırabilir, onları süper toprak haline çevirebilirsiniz.

** Gübre özel hava ve ışık almayan kilitli alüminyum paketinde gelmektedir. Kullanımın hemen ertesinde ağzını hava almayacak şekilde sıkıca kapatınız. Bu haliyle saklandığında açıldıktan sonra raf ömrü 5 yıldır.

*** Bitkilerin performansları içinde bulundukları ortama ve sulamanıza da bağlıdır. Normal bakımı yapıldığında osmocote gübre kullanılan bitkiler, kullanıma başlamadan öncesine göre %100 genel durumlarında gelişme göstermişlerdir. Çiçeklenmeleri artmakla kalmamış, çiçek kalitesinde gözle görülür artış gözlenmiştir.

Akıllı gübre osmocote exact 8-9 aylık 16-11-10-2MgO+TE
bunu 1-2 kg.lık olanları var mıdır.ev ortamındaki kaktüslere 25 kg.çok fazla
Ö... G... | 14/12/2016
süper
Salon bitkileri için yıllık gübreleme yapmak için aldım. Daha kullanmadım ama anlatıldığı gibi ise süper bence.
SAVAŞ GÜLABİ | 03/02/2015
Akıllı gübre osmocote exact 8-9 aylık 16-11-10-2MgO+TE Yavaş salınımlı Osmocote akıllı gübre çeşitleri ve uygun fiyat www.zengardentr.com Akıllı gübre - EXACT
Akıllı gübre osmocote exact 8-9 aylık 16-11-10-2MgO+TE

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.